f Secubit Garam: Roses Card From Love

N3 Terkini

Sunday, June 6, 2010

Roses Card From Love

thankyoucardfrlove2cook
Cantiknyer!!!! Tq Love kerana sudi hadiahkan kad bunga ros ni. Tapi sebelum tu nak ucapkan tahniah utk Food & Live terutamanya kepada Love sbb dah mencecah setahun usia blog Love tu kan.. Semoga Food & Live terus unggul dlm blogging dgn menghasilkan lebih banyak resipi yg sedap2 terutamanya resipi ayam.. hehe.. ingat ayam goreng, ingat Love kan.. mesti ramai yg setuju pendapat K.Nor ni.. Dan masih ingat lg kita mula berkenalan kat MyR masa kes puding dulu .. kan.. hehe.. mmg happy dpt berkenalan dgn Love nih.. anak2 pulak sweet belaka, mesti mummy & daddy dia org ni cun dan smart kan.. hehe...

2 comments:

  1. KakNor, thank U sudi accept roses ni dari Love ya! :D

    Thanks for Ur lovely wishes too...

    Yeah, mana leh lupa kat akak!!! Kes Dadih...hehehe! Best dadih I've ever made myself until now...that's Ur recipe! :D

    Mmg seronok dpt berkenalan ngan akak pun. U r such a simple person, very down to earth. ;)

    ReplyDelete
  2. love >> yr welcome love.. :) wahhh tinggi melangit puji tuh.. sikit2 cukup la.. nanti makin kembang kang :) k.nor pun happy gak dpt berkenalan dgn love.. ermm bila agaknya boleh kita jumpa ya.. rasa nak naik keter baru jer :) hihii

    ReplyDelete