f Secubit Garam: Special N3 Utk Along..

N3 Terkini

Wednesday, June 9, 2010

Special N3 Utk Along..


Salam anak mak, tengah study ke? Study elok2 ya, jgn skip makan dan jgn sampai tak tidur malam. Sekarang ni tengah musim exam kan, kejap aje dah nak abis tahun ke 3 Along merantau menuntut ilmu kat Jordan. Tinggal lagi 2 tahun, insyaallah tamat la kan. Mak, ayah dan adik2 sentiasa bangga dgn Along. Semoga Along sentiasa menjadi contoh yg terbaik buat adik2.. insyaallah..

Doa mak dan ayah sentiasa mengiringi Along, dlm apa saja yg Along lakukan selagi tidak melanggar hukum Allah. Semoga Along sentiasa di dalam perlindungan Allah dan diberikan kesihatan yg terbaik terutamanya dlm menempuh final exam utk tahun ni. Semoga Allah limpahkan rahmat dan keberkatan atas Along dan mempermudahkan segalanya buat Along. Mudah2an kejayaan yg cemerlang bakal menjadi milik Along... amiin... Ya Rabbal 'Alamin..

3 comments:

  1. Aminnnn!!! Insyaallah doa seorang ibu itu pasti akan dimakbulkan Allah. Saya juga mendoakan semoga anak kak nor Along berjaya dgn cemerlang dan selalu dlm rahmat Allah.

    psst...anak akak amik medic ekh?? bakal doktor la ni. Tahniah!!!

    ReplyDelete
  2. Smoga Along berjaya n dberkati Allah...Smoga maknya tersenyum spnjg hayat...

    ReplyDelete
  3. ain >> amiin.. mekasih ain.. mudah2an anak2 kita semua berjaya dlm hidup didunia dan di akhirat ya..

    k.sue >> amiin.. k.sue, mempunyai anak2 spt anak2 nor dah buat nor bahagia, alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete