f Secubit Garam: THE VERSATILE BLOGGER

N3 Terkini

Sunday, October 2, 2011

THE VERSATILE BLOGGER

ASSALAMUALAIKUM...

Erm... Gempak jer tajuk entri kali ni kan.. Hehe.. Demam award kembali lagi, kali ni dgn Award The Versatile Blogger. Award ni K.Nor terima dari Diana Melley May yg cun tu.. Mekasih D atas ingatan utk K.Nor ni. Biasanya ada award adalah tag yg mengiringinya tu.. Rasanya dah banyak kali duk citer hal diri K.Nor dalam tag yg lepas2. Segak lak rasanya tambah lagi dan dah tak tau nak citer apa lagi. Kali ni bg yg betul2 ringkas la ya.. 


1. Thank and link back the person who gave you this award.
     ~ Dah.. tp nak ucap sekali lagi.. Mekasih ya Diana cayang...  :)

2. Share 7 things about yourself on the post. (lemah kepala lutut bab menjawab nih hehe)
    1. tidak suka org yg suka menipu
    2. tidak suka org yg suka amik kesempatan atas kebaikan org lain
    3. tidak suka org yg suka mendesak org lain bila perlukan pertolongan
    4. tidak suka org yg suka menikam org lain dari belakang
    5. tidak suka org yg hipokrit
    6. lebih suka low profile
    7. lebih suka utamakan famili dr mencari keuntungan dunia semata2

3. Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it.
    ~ rasanya dah ramai yg kena tag di sana sinun.. Mana2 yg belum kena tu dan willing nak angkut dan jawab tag silakan lah ya.. Mekasih K.Nor ucapkan.. ^__^

ermm... betul2 ringkas kan.. Harap Diana berpuas hati dan maaf lah kalau ada kekurangan dalam menjawab tag kali ni. Ni pun atas desakan mek Ampang yg suruh hapdet blog.. hehe.. 

Updated:
Selain dari Diana, K.Nor juga dapat award ni dari Wani@Dari Dunia Dapur Ku.. Maaf ya Wani atas kelewatan angkut award ni disebabkan keterlupaan yg melanda diri.. hehe.. Mekasih atas awad ni ya.. :)


9 comments:

  1. ayu suka part jgn ambil kesempatan di atas kebaikan org lain...terbaek...coz ayu pow dah kena gituew uwaaaa

    ReplyDelete
  2. memang betul2 ringkas tu kak nor..masak apa hari ni kak? :)

    ReplyDelete
  3. hik hik....
    kak norrr.sifat kak nor tu ternampak nampak dlm blog kak nor sendrik..

    i likeee.....kak nor nanti jawap kat skype tu ye.kot kak nor tak pasan

    ReplyDelete
  4. sesuai dgn award yg dpt~mmg this blog is versatile n amat bguna utk org spt k.ga yg x pandai masak ni...cuba meningkatkan kemahiran memasak!So selalu jenguk resipi di sini...mlm ni nak cuba buat fruit jelly, kalu jadi akan post kat blog:)

    ReplyDelete
  5. Dah dapat award,tp lum lekat lagi kat dapur..kena cari ayat2 dulu.

    ReplyDelete
  6. tahniah tahniah tahniah
    mmg kena & padan award dgn penerima nya!
    chaiyokkk!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum akak nor cayang..
    terima kasih sudi ambik award nie..
    heeheee.. wpun ringkas tp padat... suka2...

    ReplyDelete
  8. dpt award jugak ye kak nor...tahniah kak, ida pun belum sempat buat homework lg pasal award ni....

    ReplyDelete
  9. ayu >> tu la yg tak best.. bila kita dah buat baik, ada jer yg suka amik kesempatan kan..

    del >> masak pun yg ringkas2 gak del hehe

    izah >> tu baru betul.. tak berselinding disebalik tabir kan.. jadilah diri kita sendiri.. tu yg lebih baik :)

    teratai >> mekasih k.ga.. tu la, nampak lenning makin rajin ke dapur.. alhamdulillah.. ada gak manafaat SG ni kan :)

    rahel >> bab mencari ayat tu yg payah kan.. sbb tu k.nor wat ringkas jer.. senang citer hehe


    eliyaezlinalias >> alhamdulillah. mekasih :)

    diana >> w'salam.. mekasih kembali D :)

    ida >> biasa la tu ida, musim award ni :)

    ReplyDelete