f Secubit Garam: NURIL SAFIERA AIESYA

N3 Terkini

Monday, October 10, 2011

NURIL SAFIERA AIESYA

ASSALAMUALAIKUM..

Tuan rumah sedang syok melayan mood kemalasan menghapdet tiba2 dikejutkan oleh laungan dari jiran jarak jauh kat fb. Sapa lagi kalau bukan Mek Ampang nun.. Mentang2 la dia baru jer menghapdet pastu tayang entri Lala Sos Pedas, resipi yg K.Nor pernah post hari tu.. Mekasih Jah, sudi try resipi campak2 tu... Meh campak sini lala 1/2 kg boleh akak humban dlm CKT ptg ni hehe..


Entri kali ni tak berkaitan dgn masakan ya..  K.Nor nak beri laluan pada si puteri Aiesya, cucu sdara ke 4 K.Nor. Iaitu cucu sulong abg K.Nor dan merupakan anak sulong kepada anak sdara K.Nor, Erie. Alhamdulillah.. dah menjadi sorang ayah ya Erie.. semoga dapat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang ayah yg terbaik buat Aiesya. Aiesya merupakan cicit ke 4 bagi ayah K.Nor dan cicit sulong bagi keluarga SIL. Kebetulan anak sdara K.Nor ni balik ke K.Trg hari Sabtu baru2 ni jadi dia org dtg menziarah sambil membawa sang puteri dan juga si mama yg masih belum lepas pantang lagi tu.. hehe..

 NURIL SAFIERA AIESYA.. (lahir 4 Sept 2011)


21 comments:

  1. hehehee....melaung sokmo ye.. lor ingat resepi baru rupanya cucu baru.. saboo jela .ehehe..

    tahniah buat sekeluarga kerna menyambut org baru..kdtgngan org baru penuh dengan rahmat dan rezeki dan keceriaan.

    baby gurl..nak jugakk...hukhikhikhuk..

    ReplyDelete
  2. congratulations nanny!!! cumel..lah..hamboi nama dia..glamour sungguh

    ReplyDelete
  3. blm habis pantang tp da nampak mcm 2-3 bln je....comelnya... :)

    ReplyDelete
  4. assalam nor..comelnya..belum lepas pantang ke tu..dah nampak besar dan cerdik..

    ReplyDelete
  5. tahniah kak nor dapat baby...
    oppsss..tersilap....dapat cucu sedara baru..he3

    comeinya...
    geramm mas tengok...
    lepas ni tayang cucu kak nor pulak la kan..
    nnti kenduri jemput yerk....he3

    ReplyDelete
  6. salah satu bau2an dari syurga datangnya dari baby..wangi je walaupun tak berbedak..rindunyaaaa nak gomol2 budak kecik....:)))

    ReplyDelete
  7. comelnyerr cucu kak nor ni... a'ah la bak kata mamamya belum lepas pantang tp nampak mcm dah 2,3 bulan usianya..

    ReplyDelete
  8. Salam Nek Nor,
    hehehehe....dah ada cucu kena pagi nenek la kan kak nor.. jgn marah ye kak nor, gurau gurau manja jap.

    Meh sini "akak zila" nak cubit pipi.(perasan muda jap)

    ReplyDelete
  9. assalam kak nor, ingatkn 2 3 bulan, rupa dlm ptg lg, semangat bdnnya, geram tgk cumiil je

    ReplyDelete
  10. k.nor...geramnya tgk pipinya tuh...comellll...

    ReplyDelete
  11. Salam Kak Nor..uiikkkk...banyak juge yaa rambut dia.....Tahniah atas kehadiran orang baruuuuu

    ReplyDelete
  12. Salam..betambah lg ahli kelurga ye kak meriah...dah sebulan bby Aiesy yeee tp nmpak cam besar..pipi pun dah npk berisi tu....suka gomol2 bby...meh cini nak sakat syg bucuk

    ReplyDelete
  13. comelnya baby nie secantik namanya.

    ReplyDelete
  14. selamat dtg ke dunia yang penuh pancaroba ini nuril.....

    ReplyDelete
  15. wah.. sedapnya nama baby... :)
    jemput ke blog

    http://hebatkan.blogspot.com

    salam kenal...

    ReplyDelete
  16. tahniah kak nor dapat cucu sedara baru...comel tul la..nama pun sedap:)

    ReplyDelete
  17. ala ala..comelnya comelnya!! gerammm..rasa nak baby lagik lakk..
    nama pun sedap n glemer gitu.hehe...

    ehem2 kak nor..bila laa kite nk tengok baby girl made in ampang lak ni kann..hihi

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum..

    alhamdulillah.. bersyukur dgn kedatangan ahli keluarga baru ni..mmg comel secomel namanya tu.. semoga aiesya membesar dgn sihat dan menjadi anak solehah sentiasa dilindungi Allah dan bahagia dunia dan akhirat.. amin..

    mekasih bg semua yg memberi komen.. alhamdulillah.. tuan rumah dah tuo dah.. hehe dah jadi nenek.. tunggu masa utk jadi nenek yg real pulak.. ermmm.. along tutup mata dulu.. hehe..

    *hazila.. amboii.. masih nak perasan kakak tu ya... hehe

    sue >> akak pong! bila la nak tengok bb girl made in ampang kan.. tiup lebih2 sket sue.. kut2 menjadi tu :P

    ReplyDelete
  19. comelnya diaaa... geram tgk tau.. mcm nak peluk jer.comel sgt... ^_^

    ReplyDelete