f Secubit Garam: Langkawi .. Part 5

N3 Terkini

Thursday, December 31, 2009

Langkawi .. Part 5

DAY 3 @ LANGKAWI ISLAND ~ final episode for the day:)


Untuk episod terakhir bagi hari ke 3 di Langkawi ni K.Nor nak tayang yg ringan2 aje la.. Gambar pun tak banyak cuma sedikit gambar pemandangan di kala matahari berlabuh. Setelah seharian meronda situ dan sini, akhirnya K.Nor dan keluarga lepak kat Pantai Tanjung Rhu sambil menunggu utk shoot sunset. Memang ngam2 waktu kita org tiba kat situ, matahari sedang nak melabuhkan tirainya. Anak2 pun ralit bermain di tepian pantai.




Opsss.. sebelum terlupa sila la menjamu selera dgn Banana Bread (rasa lebih kurang cam kek pisang jer) dan Lime Juice utk malam ni sambil menonton episod terakhir di hari ke 3...


eh.. yg ni sunset kat area Burau Bay


haaa... yg ni baru kat Tanjung Rhu





^___^

Jumpa lagi esok utk Day 4 @ Langkawi Island, hari terakhir cuti2 kali ni. Daaaaa........

7 comments:

  1. cantiknya gambar matahari tenggelam tuuu!!!!

    Happy new year untuk kak nor n keluarga!!!!

    ReplyDelete
  2. amboi..romantisnya mrpati 2 sejoli tu ya..?? moga 2010 lebih romatis lagiiii....!!!

    ReplyDelete
  3. Salam Nor.Saya dah link blog nor keblog saya.Menarik cara persembahan blog ni.Teruskan...Datanglah ke blog saya yg tak seberapa...Saya baru tgk 4,5 N3 nanti saya sambong lagi...Nor org mana?

    ReplyDelete
  4. ceh ceh ceh. Bercuti jauh rupanya. Tutup kantin lah yeer? Oven pun bungkus lama lah gamaknya?

    ReplyDelete
  5. ain >> happy new year utk ain sekeluarga gak!

    am >> ish.. tak leh la lebih2 romantis, kang luqman dpt adik kang... payah2.. hihi

    mama ju >> w'salam mama ju.. tkasih sudi berkunjung & link kan.. blog tak seberapa jer ni.. nor org ganu kiter jer

    gerau >> ehh cik puan gerau, lama tak nampak! ada bawak kek lapis terrrrrrrsangat sedap tu?

    alaa bukan sokmo k.nor bg cuti panjang kat dapur & oven. sesekali jer. semua dh start beroperasi balik dh.. kesian gak kan dia org duk kena dera jer di k.nor ni haa.. :)

    ReplyDelete
  6. Sukanya dengan pemandangan laut nih..hu...ehem2..gambar yg last tu lomantik woo..phewitt!heheee..

    Best lah kak...wayang 5 episod nih..mekasih sudi kongsi2 n bagi kitorg nih tumpang tengok pemandangan kat sana...
    Insyaallah ader rezeki nanti sampai jugak.hehe

    ReplyDelete
  7. sue >> alaa takkan tak leh lomantik kut sekali sekala.. :)

    tujuan k.nor tayang ni pun utk share sama2 dgn semua dan tak ada sikit pun nak riak ke nak tunjuk hebat ke apa. kurang2 yg dah pergi boleh imbau balik kenangan lama. yg belum pergi boleh dijadikan idea utk g bercuti gak situ nanti. dan kalau yg tak berkesempatan nk g boleh la bayangkan camna tempat tu walau tak pernah sampai lg kat situ kan... sharing is caring .. right!

    ReplyDelete