f Secubit Garam: Jemputan Majlis Kesyukuran

N3 Terkini

Saturday, December 12, 2009

Jemputan Majlis Kesyukuran



Salam Buat Semua..


Dengan segala sukacitanya K.Nor dan suami menjemput teman2 blogger maupun pengunjung2 bukan blogger yg sentiasa berkunjung ke rumah tak seberapa ni ke Majlis Kesyukuran sempena perkahwinan adik ipar K.Nor (adik suami) di Kg Manir, Kuala Terengganu pada 12 Dec 09. Mana2 yg berada di area K.Trg pd hari dan waktu berkenaan tu , sudi2kan la ke majlis ni ya. Dan kalau yg berada di luar kawasan pun dan sudi meluangkan masa serta sama2 meraikan pengantin baru, amat K.Nor hargai. Ni cuma majlis kesyukuran secara kecilan dan ringkas jer tak buat grand2.. Boleh kita kenal2, yer la selama ni duk kenal melalui alam maya jer.. Jemput la ya.... K.Nor dahului dgn ucapan jutaan terima kasih dr kami sekeluarga.


* sila klik gambar utk dptkan paparan yg lebih jelas..



8 comments:

  1. My heartiest best wishes to the new couple!!! :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah utk pasangan pengantin!! moga bahagia hingga akhir hayat!!!

    ReplyDelete
  3. Nor, sampaikan salam tahniah untuk pengantin ya..Ummi x dapat la nak makan nasi minyak ke Terengganu nampaknya, sebab tarikh yang sama jugak anak saudara pun kahwin di Rawang...anak pertama abang hb, so kenalah pergi kan..Petang Jumaat after office hour dah kena ke KL...Maybe next time kita jumpa eh...muaahhh! ^_^

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Nor..thnks sudi jemput,alahai jauh sangat le plk..
    kak...sampaikan ucapan tahniah pada mempelai,moga berbahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  5. Salam kak..kalo dekat awal2 booking lantai nak duduk simpuh kat umah pengantin..ekeke... apapun tahniah untuk pasangan pengantin baru dan keluarga yer. seronok terima ahli keluarga baru =)

    ReplyDelete
  6. tahniah utk kedua mempelai semoga bahagia ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  7. Semoga mahligai yang akan dibina akan kekal untuk selamanya. kalau 25 hb maybe ct dapat singgah kot hehehe.

    ReplyDelete
  8. love >> tq love for the wish :)

    ain >> mekasih ain.. amin...

    ummi >> dah disampaikan semua doa2 dan ucapan.. :)

    tak per la, belum ada jodoh utk kita bertemua ya...insyaallah lain kali lak..

    deeja >> w'salam deeja.. mekasih atas ucapan dn doa tu ya.. amin...

    sue >> thanks sue.. muaaaaah!

    e-na >> amin.. mekasih ena

    CT >> insyaallah .. amiin.. CT nak dtg ganu ke 25 ni? tak leh jumpa la pulak.. 26 tu kenduri sebelah lelaki lak..nk kena g ngantar pengantin perempuan ke sg. petani lak ni..

    ReplyDelete