f Secubit Garam: Nak Masak Apa Dengan Benda Ni...

N3 Terkini

Wednesday, December 9, 2009

Nak Masak Apa Dengan Benda Ni...

Kenal kan dgn benda ni.. takkan tak kenal kot.. rasanya semua kenal dgn cendawan tiram ni. Agak2 nak masak apa dgn cendawan tiram ni... ermmmmmmmm.......

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...


Kita goreng aje la.. lama tak makan cendawan goreng.. Jangan tanya resipi sbb K.Nor guna tepung segera dlm kotak jer .. tanda ghajennnn ler tu... ^___^


Cicah dgn sos cili thai... nyum.. nyum!!

7 comments:

  1. baru nak suggest goreng aje...upernya dah nyum nyum dahhh!!!hihi

    ReplyDelete
  2. baru nak suggest dah goreng cam na nak suggest? Tapi hari tu, kawan kita masak rondang. Sodap jugak.

    ReplyDelete
  3. ain >> hihi.. dah tau ain mesti nak suruh goreng sbb tu k.nor goreng dah tu.. :)

    watierman >> mmg goreng garing2 tu.. sedap

    ena >> yer betul.. mmg sedap!

    gerau >> sbb dah tau yg gerau nak suruh goreng.. sbb k.nor goreng aje tu.. hihi
    erm... wat rendang ya.. lain kali k.nor try.. tq 4 the idea :)

    ReplyDelete
  4. sedap eh kak kalo goreng gini..sue x pnh try laa..lenkali nak gak lah.akak tanam sendiri ke ni kak?hehe

    ReplyDelete
  5. sue >> sedap tau sue.. nak2 kalau kita goreng garing2 cicah lak sos yg best.. ermmm enak sih..

    ha'a akak tanam tau cendawan ni.. tanam kat pasar tani, masa petik tu akak hulur la duit sket kat org tu, upah jaga dan upah timbang hehehe

    ReplyDelete