f Secubit Garam: Nasi Goreng Kampung

N3 Terkini

Thursday, December 17, 2009

Nasi Goreng Kampung

Lunch utk anak2 hari ni, Nasi Goreng Kampung. Emak anak dan ayah anak makan menu lain lak Maghrib karang. Kalau ghajen ada ler n3 kalau tak ghajen, nehi la ya.. sbbnya menu ulangan jer. Tapi kalau terober ghajen ada n3 lain ttg ........ ermmmm... ttg apa ek.. biar la rahsia... hehehe... kalau terober ghajen la ya....... kalau tak esok2 pulak hapdet n3 baru ^____^

Jemput makan....
Pedas sket tu.. kalau nak air balik ghumah masing2 ya... :)

3 comments:

  1. Waaahhh Kak Nor kangkung nya berselirat...Kecur liur nengok nasi goreng kak nor ni...Makan panas2 sedap kan?

    ReplyDelete
  2. KakNor...U've read my mind ke kak??? Love dari smlm teringin nak makan Nasi Goreng Kampung tau! huhu...letak ikan bilis byk2! Tapi malas sgt nak buat! hehex!

    Love tumpang makan kat umah KakNor erk??? :) yummmy! Happy Maal Hijrah kak!

    ReplyDelete
  3. nenie >> k.nor kalau masak apa2 mmg suka letak sayur banyak2, lagi best..

    love >> iyer ke.. kebetulan betul la.. ok2.. apa kata kita tukar dish ya.. k.nor bg nasi goreng kampung dan love bg mee goreng.. nak? hehehe

    ReplyDelete