f Secubit Garam: Keli Goreng Berlada

N3 Terkini

Saturday, December 19, 2009

Keli Goreng Berlada

Jangan ditanya kemana kepala ikan2 keli ni ya... Sememangnya tiap kali K.Nor beli ikan keli akan mintak penjual tu cantas kepala. Tu kalau plan nak goreng2 gini la. Tapi kalau nak buat lauk berkuah, tak cantas pun. Lagipun kat kepala tu bukannya ada isi, dgn keras kerentung nya tuh.. Ok la, malam ni tak nak pot pet panjang2.. layaaaaaannnn......


5 comments:

  1. dah lama xmkn ikan keli... teringin lak...

    ReplyDelete
  2. sedappnye la hai ikan keli pojaan hati ku tu... :)

    ReplyDelete
  3. saya lum pernah cuba mkn ikan keli. adik saya kata seddaaappp sgt!!! kat sini keli berlada mmg popular!!!

    ReplyDelete
  4. Never tried keli in my whole life! huhu...nak try KakNor's punye nih! ;)

    ReplyDelete
  5. hezrin >> kena la g makan kalau gitu tu, kang meleleh lak air liur :)
    slmt berkenalan.. tq sudi singgah

    ijan >> wow.. pojaan ati ijan ya.. :)

    ain >> mmg sedap bg yg sukakannya ain.. try la

    love >> love pun kena try tau..

    ReplyDelete