f Secubit Garam: Door Gift Dari Ros

N3 Terkini

Friday, January 1, 2010

Door Gift Dari Ros

N3 pertama di tahun baru 2010...


Terima kasih buat Ros atas pemberian door gift ni bersempena perasmian 'rumah' alam maya baru Ros. Memang cukup menggembirakan bila berkunjung ke rumah baru Ros ni. Dengan suasana serba baru yg indah terutamanya bila dpt meninggalkan jejak kat rumah tu. Masa Ros guna multiply dulu punya la frust tak leh nak komen kat n3 Ros. Dah try acapkali nak sign up tp tak lepas2. Agaknya akak tak bayar pengeras kut Ros :)

Dengan terbinanya rumah baru ni diharapkan Ros akan lebih sukses dan berterusan mencipta pelbagai resipi2 baru yg lazat2. All the best buat Ros sekeluarga..

No comments:

Post a Comment