f Secubit Garam: Photos At Sekayu Waterfall

N3 Terkini

Sunday, January 24, 2010

Photos At Sekayu Waterfall

Salam buat semua...

Hari ni tak ada N3 masakan, bukan kerana dapur tak berasap tp saja nak tukar2 selera mata sesekali. Dapur tetap berasap tp masak yg simple2 jer so tak shoot la. Gambar2 ni cik abg shoot pada hari Jumaat bertempat di Sekayu Waterfall, Kuala Berang, Trg. K.Nor tak join sekali ni sbb dia gi dgn group photo dia. Lagi pun hari Jumaat tu Luqman demam, jadi K.Nor tak ikut sekali la. Ikutkan hati nak follow gak dia org ni ke Sekayu tu tp pergi drive sendiri la tp takkan nak gi jugak kalau anak demam kan.


INDAHNYA CIPTAAN TUHAN....





2 comments:

  1. subhanallah..
    wani suka jengah web hb k.nor..
    cantik gambar2 kt sana ;)
    really admire his skill. untung akk ada professional photog dlm rumah. hehe

    ReplyDelete
  2. wani >> k.nor wakili hb k.nor ucapkan terima kasih buat wani yg sudi bertandang ke rumah beliau. dia mmg meminati bidang fotografi dan kerap diundang utk mengadakan bengkel asas fotografi oleh jabatan2 kerajaan dan universiti2 tempatan di negeri trg. kalau nak tanya apa2 berkaitan teknik mengambil gambar boleh la utarakan soalan kat n3 atau shoutbox di blog beliau ya..

    ReplyDelete