f Secubit Garam: Tutup Kedai 2 @ 3 Hari

N3 Terkini

Monday, January 11, 2010

Tutup Kedai 2 @ 3 Hari

Salam buat semua..



Bye Myspace Comments


K.Nor amik kesempatan nak maklumkan tuan rumah akan tutup kedai buat 2 atau 3 hari bermula esok. Hari ni pun sebenarnya dah dikira tutup kedai gak sbb dapur pun tak berasap satu hari. Tuan rumah kurang sihat duk running nose dan bersin2 jer. Bila dah makan ubat selsema mula la lalok semacam jer kan.

Yang menyebabkan nak tutup kedai bermula esok ni kerana K.Nor 4 beranak akan ke KL. Awal pagi td dpt panggilan dr kakak K.Nor yg duk kat Puchong. Suami dia admit ward kat Hospital Serdang. Tak lama lepas tu masuk ICU pulak. Abang ipar K.Nor ni mengalami pendarahan dalam perut dan juga ada penyakit2 lain gak sebelum ni. Memang dia agak uzur, dah lama pun. Banyak bertahan dgn ubatan jer. Selalu jer kena hypo. (bukan badak air ya... hehe) Hypo ni kekurangan gula dalam darah, opposite bagi penyakit kencing manis yg mana gula dalam darah yg tinggi.

Jadi pada yg nak mengambil mana2 resipi, dipersilakan dgn sukacitanya. Selamat mencuba dan semoga menjadi dan menepati citarasa anak tekak masing2 dan ahli keluarga :)

Semoga kita berjumpa lagi selepas ni. Mudah2an semuanya dipermudahkan Allah.. amiinn..


Bye Myspace Comments

5 comments:

  1. Salam Nor...Owh nak menziarah abang Nor ya..Ummi doakan agar kesihatan dia bertambah stabil dan bertambah sihat lah kendaknya...Xpa, tinggal je dapur tu kasi rehat..kalau kitaorg selongkar, pandai2 la kitaorg kemas..hehe(*psst...nanti boleh la sambil2 shopping kat KL tu ya Nor..hehe)

    ReplyDelete
  2. Salam Kak..semoga semuanya suksess.Akak xde saya tolong jagakan umah akak..selalu dtg umah baca2 celoteh akak..nampaknyer kerinduan ler saya kat celoteh akak..heeheehee..xpe ziarah tu pun satu ibadah..moga yg sakit tuh cepat sembuh.Aminn..

    ReplyDelete
  3. Salam k.nor....semoga selamat pergi dan kembali.deeja doakan agar abng knor cepat sembuh...

    ReplyDelete
  4. salam nor..al fatihah buat arwah abang ipar..

    ReplyDelete
  5. salam kak Nor,
    Takziah buat abang ipar kak Nor. Moga rohnya dicucuri Rahmat. Amin....

    ReplyDelete