f Secubit Garam: 'CUCU' Pertama

N3 Terkini

Monday, January 18, 2010

'CUCU' Pertama

Di sebalik kesedihan yg melanda ketika bersama dgn keluarga kakak K.Nor dengan perginya arwah abg ipar, terubat kesedihan dgn kehadiran buah hati comel ni. Berakhirnya penantian selama 6 bulan nak tengok secara berdepan dan bermain dgn 'cucu' pertama K.Nor merangkap cicit pertama dlm keluarga K.Nor. Hasil dr perkahwinan anak saudara pertama dlm keluarga (anak sister dn arwah abg ipar), maka lahir lah sang putera yg sangat comel, berkulit putih dan selalu jer tersenyum.


Agak sukar nak mengambil gambar Azrul ni secara bertentang direct dgn kamera kerana dia sgt aktif, suka sengih2 jer.



Sepanjang 5 hari berada di Kelana Jaya dan Puchong, tak puas rasanya melayan kerenah bb kecik ni. psst... jgn suruh K.Nor beranak lagi ya.. rasanya dah nk tutup kedai la.. tunggu main dgn cucu aje la ya.. haaaa... ALONG! bukan bererti mak suruh kawin cepat ya.. study dulu sampai abis dgn membawa pulang kejayaan yg diidamkan. Pastu kerja dulu, simpan duit.. bukan senang wehhh nak kawin zaman skrg ni, bukan sikit fulus yg diperlukan .. :)


CAK!!!
Bawak lari balik Ganu kang... ^_________^

** Along, muka Azrul ada iras2 muka Along masa kecik la.. :)

8 comments:

  1. Insyallah...mudah2an si comel Azrul dpt mengurangkan kesedihan kerana kehilangan datuknya!!

    ReplyDelete
  2. hehe, sama lah kita Nor. Along pun baru beberapa hari ni dapat cucu (my niece's daughter)... dah jadi Opah dah ni. Belumtengok gambar bb pun lagi.

    ReplyDelete
  3. Alalaaa...comeynyaa cucu kak nor...apsal rambut Azrul lagi panjang dari rambut Yana si kecik kat umah ni..hihi..dah tumbuh gigi lom kak?
    Tak memilih ke si azrul ni?ni seronok agah dier mesti ketawa jek..hehe

    Tersengih jek baca mesej untuk along tuh..haa,kan dah kena warning..ehehe... :P

    ReplyDelete
  4. statement " jgn suruh K.Nor beranak lagi ya.. rasanya dah nk tutup kedai la.. " alarrr... "dah nak" bukan bererti dah berhenti terus... baru nak ajer... hehehehhe... means.. bule ajer kalo nak lagi... muahhahah.. amponnsss... balik dulu ye ! :P

    to along : warning tambahan : bagi mak rasa duit along dulu ye... ngeeee :)

    ReplyDelete
  5. Waaaa, kaknor bagik warning siap2 ek..kehkehkeh...tomei la azrul nih..meh nak kiss ckit....

    ReplyDelete
  6. ain >> betul tu, mmg dia yg menceriakan suasana dlm keluarga tu..

    alongroz >> opah yg masih glamer lagi tuh.. hehe

    sue >> belum tumbuh lagi sue.. mmg seronok bila agah azrul, mudah jer dia sengih dan gelak2..

    memang kena warning sokmo along tu sue.. sbb dah faham sgt dgn anak sorang tu :)

    masz >> kalau boleh nak tulis tutup terus kedai, tp kita tak leh mengatasi kuasa yg lebih agung kan.. :)

    uik.. tak sampai ler tahap warning gitu masz.. :)

    fizza >> mmg kena warning fiza, kut2 kang kena ngorat di mek kelantan tu.. terus ajak kawin.. hihihi

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Nor, bby ni..sgt la suci dan bersih kan..Cutenya.. Opahnya pun..cute juga,hehe!

    ReplyDelete
  8. as >> haaa.... baru sorang tegur opah pun cute.. hihi... mekacih..sayang as .. :)

    ReplyDelete