f Secubit Garam: MENU WAJIB DI BULAN PUASA....

N3 Terkini

Wednesday, August 8, 2012

MENU WAJIB DI BULAN PUASA....

ASSALAMUALAIKUM..


Spt tajuk kat atas tu, MENU WAJIB DI BULAN PUASA, ya.. betul.. ni antara menu wajib buat time puasa. Kegemaran seisi keluarga. Rasanya dah jd signature dish dah kat SecubitGaram kan.. dah acapkali buat dah ni.. takper.. tayang lagi utk pengunjung2 yg baru mengenali SecubitGaram... :)


Arini tak nak paste resipi. Kalau ada yg terasa nak buat sila ke SINI, K.Nor ada tunjuk step by step, nak buat Roti Sardin ni.. Dan utk sosnya pula samada nak dicicah dgn sos cili kegemaran atau boleh jg buat sos lada sendiri. Sos ni boleh dibuat lebih dan dimakan dgn popia atau cicah jer dgn jemput2 atau cucur udang.. Resipi sosnya di SINI ya..  Sori la ya, arini ada sedikit mood kurang kerajinan ... ermmm.........


9 comments:

  1. dapat idea untuk menu berbuka..tq kak! :D

    ReplyDelete
  2. http://www.mychefreadymeals.com/2012/07/mychefs-gourmet-blog-challenge.html jom sertai hadiah sangat2 menarik

    ReplyDelete
  3. nampak menarik lah boleh try nnti time lapar ni semuanya sedap belaka heee

    ReplyDelete
  4. alamak best nye kak... sedey ni...stok sardin msia dah habes sob3x...

    ReplyDelete
  5. Dannn..ini lah menu yg sue skodeng2 juga..tapiiii sampai sekarang x membuatnya lagi...Heeee...

    ReplyDelete
  6. satga nak godek tgk ada sardin dak kat umah..thee.hee..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum kak nor...resepi menarik ni...:)

    ReplyDelete