f Secubit Garam: SALAM LEBARAN..

N3 Terkini

Saturday, August 18, 2012

SALAM LEBARAN..

ASSALAMUALAIKUM...



SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI buat semua teman2 dan pengunjung SECUBITGARAMNOR67.. Di kesempatan ni K.Nor memohon ampun andai ada silap dan salah dr segi tuturkata, gurau senda selama ni. Mungkin ada yg terkasar bahasa dan membuat ada yg tercuit rasa.. Yg baik2 tu semua dari Allah dan yg tak elok tu semuanya dari kelemahan K.Nor jua.. 

Tak boleh nak berbicara panjang.. berderet tugasan yg menanti (biasa lah kan, esok dah nak raya.. mcm2 benda nak kena buat.. nak gi BW dan wish slmt hari raya kat blog teman2 lain pun tak berkesempatan jugak.. maaf sgt2 ya..) Blog akan bercuti rehat beberapa hari, insyaallah akan di update bila kelapangan selepas raya nanti. Maaf lah, K.Nor tak sempat nak buat entri kukis tahun ni. Tak buat banyak mana kukis pun, sekadar utk amik syarat ada kuih raya jer. Tu pun buat yg menjadi kegemaran anak2. Tak boleh tak buat, nanti anak2 nak balik ke asrama, pasti nak bawak balik sket2 sorang kan.. So layan jer la gambar kukis yg diabadikan dlm kad raya, special utk peminat dan pengunjung SecubitGaramNor67...



JUMPA LAGI..........


10 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Kak Nor and family!!! Enjoy the celebration kak!

    Makan ketupat ngan rendang ayam jangan lupa kat Love yer...hehe! Have fun kak!

    Also pls accept an Ecard from my space when you free! :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya buat Knor n family..hehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya kak,mohon maaf andai ada salah silap

    xoxo, :)

    ReplyDelete
  4. Eid Mubarak to u and family Nor.. maaf zahir batin.. penat betul badan ni.. lepas raya boleh relax relax and bw.. hv a blessed one yah

    ReplyDelete
  5. salam akak ^_^

    Taqabballahu minna wa minkum...salam aidilfitri...

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI RAYA. Maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya Aidilfitri kak Nor. Maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  8. Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari MaDiHaA sekeluarga..

    ReplyDelete
  9. love >> tq dearie! owhh ada e-card ya.. jap lg k.nor gi angkut ya.. tq :)

    noor, pia, rima, liza, hajar, syimama, naz & ratna >> slmt hari raya gak dr k.nor :)

    ReplyDelete