f Secubit Garam: Kelahiran puteri ke 2 Farah Salwa

N3 Terkini

Monday, February 1, 2010

Kelahiran puteri ke 2 Farah Salwa


Comel tak? Ni la bb kepada Farah Salwa @ Mommy Otai yg baru dilahirkan pd pukul 3.50am di Pusat Perubatan Intan, Kuala Terengganu. Bb girl seberat 3.2kg. Pagi td dlm pukul 9.00 K.Nor ke PP Intan utk menziarah Farah dan bb. Kebetulan di sana ayah dan ibu Farah pun ada juga PIL Farah termasuk juga suami Farah dan anak dara sulung Farah. Kamera ada aje dlm beg tp segan ler nak snap. Duk pikir banyak kali nk snap, alih2 tak snap langsung. Balik tu mmg ralat gak la sbb tak bergambar pun dgn Farah apatah lagi gambar bb pun tak amik. Last2 mintak Farah emailkan gambar bb yg dia dah amik awal pg td. Entah camna gambar yg dihantar oleh SIL Farah pun K.Nor tak terima jadi K.Nor terpaksa amik kat blog SIL Farah. Bukan curik ya sbb sebelum tu Farah dah suruh K.Nor amik jer gambar yg SIL dia dah post kat blog tu. Thanks buat Farah & Lily (SIL Farah). Dan buat Farah.. lain kali la ya kita posing2 kalau berkesempatan jumpa lagi.. insyaallah.. :)

Jangan tanya nama apa bb tu ya sbb Farah sendiri tak tau lg nak bg nama apa. Sebenarnya dia jangkakan dpt bb boy tu yg dia tak plan nama bb girl. Tak per Farah, simpan aje nama bb boy tu utk kelahiran seterusnya ya.. ^___^

1 comment:

  1. salam k.nor...tahniah buat farah mommy otai..semoga mummy dan baby dalam keadaan sihat selalu...

    ReplyDelete