f Secubit Garam: Happy Birthday Luqman Hakim

N3 Terkini

Tuesday, February 2, 2010

Happy Birthday Luqman Hakim

Happy Birthday Myspace Comments


Hari adalah hari ulang tahun kelahiran Muhammad Luqman Hakim bin Tolahah, anak K.Nor yg bongsu (hopefully hehe.. ) yg ke 11.. Ermmm.. dah 11 tahun usia Luqman ya.. kejap jer rasanya. Begitu cepat masa berlalu kan.. Diam2 dah 11 tahun dia hadir dlm kehidupan K.Nor sekeluarga. Luqman seorang anak yg berani mencuba sesuatu, agak manja dan cepat tersentuh hati.




Semoga adik membesar menjadi seorang anak yg taat akan suruhan Allah, beriman dan bertaqwa padaNYA. Sentiasa di jalan yg lurus, jalan org2 yg mendapat kebahagiaan di dunia dan di akhirat. Panjangkanlah usia dan limpahkan lah rezeki yg halal buat nya. Semoga sentiasa di bawah lindungan Allah setiap waktu. Limpahkan lah keberkatan dan rahmat mu ke atas anak kami di dunia dan di akhirat. Semoga menjadi anak yg berakhlak mulia lagi terpuji. Faqihkan dia dlm ilmu yg dipelajarinya semoga dia cemerlang dlm pelajaran dan kehidupannya mendatang. Jadikan dia adik yg baik dan hormat akan abg2 dan kakak disamping sayang menyayangi antara satu sama lain.. Dan semoga dia memberi manafaat buat kami berdua... aminn... ya rabbal alamin..


Happy Birthday Myspace Comments


ermmm.. bulan Feb aje ada 3 org yg menyambut hari jadi.. 2 org lagi tu... ermmmm... sapo la ek.. tungguuuu............. siapkan hadiah aje udah la ya... ^___*

15 comments:

  1. happy 11th bday luqman hakim!!! semoga luqman membesar jd anak yg soleh dan dirahmati Allah hingga akhir hayat!!!semoga berjaya di dunia dan akhirat juga!!

    psst...suka lah nama anak kak nor. terigt bf zaman sek2 dulu.kihkihkihhhhh

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to youu..
    Happy birthday to youuu..
    Happy birthday to Luqman Hakimmmm...
    Happy birthday to uuuu....!!

    Semoga membesar menjadi anak ibu ayah yg soleh dunia akhirat yer..
    Dapat hadiah apa agknya tahun ni ekk..??hehe

    Kak nor,anak bongsu(hopefully hehe) akak nih sebaya ngan anak sulong sue eh kak...best laa akak anak dah besar2 mak diorg vogue lagik..hihi...

    3 org ek..yg sorg luqman..yg sorang ehehemmm..yg sorg aisyah ke?hehe

    ReplyDelete
  3. happy bday lukman hakim ..
    x buat kek cekelet utk beliau?

    >>___<<

    ReplyDelete
  4. epi besday luqmannnnn!! alahai dah makin beco anak bujang akak! 2 org lagik tuh, salah sorangnyer danish! kikiki......

    ReplyDelete
  5. Hepi besday buat Luqman, semoga diberi kecemerlangan hidup di dunia dan di akhirat, jadi harapan dan kebanggaan keluarga juga hendaknya...amiiinn..
    *ppsstt - Luqman kali ni mintak hadiah lain dr yang lain sikit eh...meh auntie bisik (*pot pet pot pet...mintak adik..pot pet, pot pet) amiiinnn.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...Selamat hari lahir Buat Luqman....dah 11 tahun ya!!Moga panjang umur dan berjaya dalam hidup dunia & akhirat... Amin buat doa dari Nor tu...moga makbul segala yang di pohon....tidak ada yang lebih indah di hari lahir ini selain doa dari kedua ibu & bapa....

    Nor...mana kek? Selalunya ada kek...tak sabar nak tengok!

    ReplyDelete
  7. Hepi birthday Luqman semoga menjadi anak kebanggaan mak ngan ayah serta berjaya dunia & akhirat.Aminnn

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir Luqman Hakim. Semoga segala doa yang Kak Nor sekeluarga doakan untuknya dimakbulkan Allah. Hope his life is always blessed by Allah the Almighty.

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan. Singgah di blog kak inaKL ternampak blog akak. Nama anak saya pun Luqman Hakim gak.

    Selamat Hari Lahir buat Luqman Hakim. Semoga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan ibu dan ayahnya dunia akhirat.

    Izinkan saya link blog akak yer...

    ReplyDelete
  10. LUQMAN >>>> ALL AUNTIES AND ABG FRODO..

    AMIN.... TQ.. TQ... SUKA SANGAT ATAS DOA2 TU.. SAAYANG SEMUA..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. ramainya yg doakan utk luqman.. AMIN.. thanks ya..

    ain >> haaa... terimbau memori lama ya... :)

    frodo >> anak tak request dan si emak pulak duk lalok ubat selsema hihi.. lagi la si emak terlebih rajin nk buat kek hehe

    sue >> ish vogue kut mana la tu.. dah tuo..

    psst!!! aisyah lambat lagi laa bulan jun :)

    ina >> ho ho danish pun bulan feb ya.. meh kita celebrate sama2 ya... psst... suruh mama wat kek tiga tingkat ya.. hihi

    ummi >> amboi2... auntie sorang nih.. bukan main pandai cucuk jarum ya... :P

    watie >> dia tak request la kali ni..

    mimi >> tq mimi

    LG >> tq so much min.. :)

    eliza >> slmt kenal2.. dah g rumah eliza td, semua anak2 lelaki nama dia org bermula dng luqman ya..

    silakan link.. t/kasih saya ucapkan ya..

    ReplyDelete
  12. salam...selamat hari lahir untuk sibongsu...semoga semua harapan ibu ibu terhadapnya akan tercapai..amin...

    ReplyDelete
  13. happy birthday juga buat lukman hakim...moga segala apa yang dihajati akan dimakbulkan olehNYA....amin.

    ReplyDelete
  14. Erna & Ima >> amiin... mekasih ya..

    ReplyDelete
  15. salam akak

    Happy Besday adik Luqman...
    Semoga dirahmati dan diberkati oleh ALLAH sepanjang hidup ini ^_^

    **sorry baru sempat singgah**

    ReplyDelete