f Secubit Garam: Jom Teka

N3 Terkini

Wednesday, February 17, 2010

Jom Teka

Agak2 sapa ni ya.. Esok, 18 Feb adalah hari ulangtahun kelahiran anak ni. Seorang anak yg comel, tak banyak kerenah dr kecik hingga la ke besar.. alhamdulillah.. Rasa2nya ramai yg dpt teka kan, sapa birthday boy ni.. ermmm.. nak hadiah ke? boleh2.. hadiahnya ... ermm apa ya.. okey.. percutian ke destinasi di mana saja yg anda inginkan, ikut la berapa hari dan berapa malam.. termasuk tiket penerbangan pergi dan balik.. nak kelas apa? biz class? economy class? terpulang ya.. semua ditanggung beres.. sbb anda sendiri yg bayar ya.. hihihi..


Malam ni K.Nor tak umumkan lagi sapa anak ini. Esok baru harijadinya, so esok la K.Nor umumkan okey.. See U :)

4 comments:

  1. alala... mcm tau2 je sape tu.. :D

    sbb anda sendiri yg bayar ya.. hihihi..

    Dah ada ayat kat atas tu fhm2 je la... hik3

    ReplyDelete
  2. huh! br nk teka, ghupernyer adiah kene sponsor sendrik! alaaa... along la tuhhh! kan kan kan! kiut miut ms kecik!

    ReplyDelete
  3. yeh!yeh!yeh!teman menang..teman menang..mesti ler menang tajaan sendiri, walaupun salah.. ahaks..ahaks...
    Besday anak teman pun bln February 12/2/07 , dh 3thn anak teman.So happy Besday to the Boy. Moga jadik anak soleh & kebanggaan ibubapa, agama & negara.

    ReplyDelete
  4. kyuubi >> tak jawab pun.. rasa tau jer kan.. hihi.. tak per, dah annouce pun :)

    ina >> hihihiih.. tak sempat nk g rompak bank dek ina weh.. kalau tak gerenti akak sponsor .. hihi pandai dia teka :)

    cikhash >> laa yer ke menang, mana tekaan tu.. tak nampak pun hehehe.. oo ada gak anak yg birthday dia bulan ni ya.. k.nor ada 2 org yg sambut birthday bulan feb. termasuk yg sorang lagi minggu depan.. ^___^

    ReplyDelete