f Secubit Garam: Dinner @ SR

N3 Terkini

Friday, February 26, 2010

Dinner @ SR

Semalamkan besday tuan rumah.. Jadi seperti biasa tukang masak dan dapur pun amik MC la.. Nak keluar lunch beramai2 dgn anak2 tak leh sbb masing2 ke sekolah. Jadi kita org keluar dinner la kan. Nak raikan besday ke anni. ke mmg sentiasa keluar satu famili. Tak adanya nak candle light dinner berduaan jer dgn cik abg. Rasanya lebih seronok bawak anak2 dr makan berdua. Kalau makan tp hati duk teringat kat anak2 kat rumah tak syok gak kan. Ok jom layan gambar2 kita org raikan besday tuan rumah semalam.. Tak la grand pun.. skit2 jer.. Alhamdulillah.. cukup seronok. Ditambah lagi dgn hati yg berbunga seharian bila ramaiiii yg ingat dan wish birthday K.Nor semalam.. Memang happy sgt.. Terima kasih buat semua sekali lagi ya... Saaaaaaaaaaayang semua.. :)


pilih... pilih...mana yg berkenan di hati dan anak tekak..


piihan Luqman..


pilihan cik abg.. chedap!!!


akak punya.. laaaaaaagi syok hehe



Luqman punya...


Cik abg punya..


Aisyah punya..
psst Along.. kakteh kata dia makan bagi pihak Along nih :)

K.Nor punya... not bad

Gendang gendut tali kecapi
Kenyang perut sukaaaaaaaaaaaa hati.
Alhamdulillah.....
(belanja lagi lepas ni ya.. bang.. hehe)

9 comments:

  1. Haaa..kan dah cakap..comel lagik walaupun 40an dah..hehee...seronok laa cuti masak2 eh kak...tuh akak nyer tuh kek cis oreo ke?aritu melintas je kat SR di miri,x smpt singgah..nak cepat balik..lenkali le nampak gaya..SR kat miri tu baru lg..hehe..org x tanya pun kan!

    ReplyDelete
  2. Uwaaaaa.....saya pun nak pegi SR !!!!!!!(tengah mengaruk nak makan cokelat ni...hehehe)

    ReplyDelete
  3. salam nor..selamat hari jadi nor.Kak manggis minta maaf sb lewat buat ucapan,semoga dirahmati Allah selalu,panjang umur,murah rezeki dan memperolehi kesihatah yang baik.Amin

    ReplyDelete
  4. amboiiiii p SR lg hihihihi...joget2 tak lps kenyang..mklm ler siap nyanyi2 lg heheheheeh

    ReplyDelete
  5. salam kak nor,
    hope not to late for me to wish kak happy birthday. saya jrg online kat umah MIL ni.
    suka tgok 1 family celebrate kat secret recipy. sedap2 makanannya..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday, Nor! Terlambat la ucapan kita ni...

    ReplyDelete
  7. hasue >> ishhh apasal kipas kuat sgt ni.. sejuk la sue.. hehe

    bukan kek cis oreo tu sue tp Cappuccino Cheese.. chedappppppppp sangat tau. kena la makan kat kedai aje kalau kek cheese yg chill ni sbb org2 kat rumah ni kurang dgn kek gitu..nanti kalau g SR jgn lupa calling2 akak ya.. nak itut gak :)

    Fa >> ada apa2 ke Fa.. hehehe

    CManggis >> amiin... mekasih yg CM.. mudah2an doa2 dimakbulkan NYA

    azie >> ish mana leh joget2 kang org ingat akak dah kurang suku kang hihi

    azita >> peeeewwiiit! :)

    nurindah >> tak per nur.. dah wish pun ni kan.. mekasih banyak2 ya.. k.nor mmg suka rai apa2 pun dgn anak2 :)

    ita >> tq2.. tak per.. no hal :)

    ReplyDelete
  8. honestly speaking (i mean writing kekeke) kak nor niii mmg awet muda lerr.. dah 43 tp mcm 33 je lerr, so what is the secret to look younger tuh... happy bday

    ReplyDelete