f Secubit Garam: Haiiiii... I' M Back!!!

N3 Terkini

Monday, February 22, 2010

Haiiiii... I' M Back!!!

Hello! Myspace Comments



Wahhhh... ramainya duk ngintai tepi tingkap ya... Mekasihhh sgt buat yg sudi bertandang walau tuan rumah tak ada kat rumah. Tuan rumah pi jalan2 ke Puchong, Selangor. Sebenarnya anak sdara K.Nor melangsungkan perkahwinan pd hari Sabtu 20 Feb tu. Pastu pulak smlm 21 Feb, majlis menghantar menantu/pengantin ke rumah pengantin lelaki di Subang. Saja jer la tak nak wat kecoh2, nk g bercuti. Sepanjang 4 hari ke sana langsung tak g mana2. Duk kat rumah kakak tu jer la, hari Ahad tu baru la keluar rumah masa g hantar pengantin ke Subang tu. Pagi td keluar dr rumah kakak K.Nor, terus balik ke Tganu, Tak ada nk singgah2 shopping kompleks ke apa.

Ok laa ya.. tak nak bebel panjang2.. Dengan kepala yg berdenyut dan nk kena bukak kedai dobi lg ni... So esok aje la ya K.Nor hapdet n3 terbaru ya...

3 comments:

  1. Welcome back kak! Take good rest first! ;)

    Nak tanya some info on Inche Kabin when u r free. Kekeke.

    ReplyDelete
  2. hai kak nor!!!welcome back!!!!lama tak jengah umah akak ni.. rinduuuu!!!!

    ReplyDelete
  3. love >> miss U.. anytime ya.. boleh tanya kat sini or kat email k..

    ain >> tq ain.. p mana ain yg lama sangat menghilang.. k.nor lagi rindu kat ain, org yg sentiasa mengomen kan... :)

    ReplyDelete