f Secubit Garam: AQEEL

N3 Terkini

Wednesday, September 7, 2011

AQEEL

ASSALAMUALAIKUM...


Cucu sdara K.Nor yg ke 3, Muhammad Shamil Shaqeel


Hai Mama Fajar & Papa Shahmi.. Hari ni Aqeel nak enterpreme kat blog Tok Chu ya... Jgn marah ar.... Smile!! ^___^




Jaga2 Tok Mama, Aqeel nak bersin nih..
Aaachumm! hehee

12 comments:

  1. cute..salam kak Nor..Selamat Hari raya aidilfitri!!

    ReplyDelete
  2. tok mama sapa tok chu sapa kak nor.. hehe.. yg bersin tu cute

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum kak

    selamat hari raya maaf zhr btn

    alololo,comel cucu tok mama

    ReplyDelete
  4. ninaz >> slmt hari raya naz.. kukis ada banyak lg ke? :)

    izah >> yg tok mama tu, nenek aqeel (sister k.nor tu) yg tok chu tu , empunya blog ni.. sapa ntah :)

    ReplyDelete
  5. pia >> slmt hari raya pia...

    nak book ke? hehe..

    ReplyDelete
  6. comelnyer gamba aqeel nak bersin tu..sempat plak dirakam..jadi bersin ke tak tu? :)

    ReplyDelete
  7. del >> tu dah lepas bersin la hehehe

    ReplyDelete
  8. assalam nor..comelnya aqeel..sedang seronok bermain dengan budak sebesar aqeel ni..

    ReplyDelete
  9. alahai...comeynya gmbo yg last tu kak nor.....suka tgk... ^________^

    ~selamat hari raya kak nor........... ~

    ReplyDelete
  10. Alahai comelnye cucu tok chu..ni mesti tok chu x mandi sampai terbersin Aqeel..haha

    ReplyDelete
  11. k.erna >> mmg seronok kak.. aqeel ni pulak jenis mudah senyum, tu yg geram jer main dgn dia :)

    lia >> betul tu lia.. gambar yg the best tu.. 10x tengok 10x nak gelak hehe

    pia >> haipp!! masa shooting gambo ni tok chu duk layan tok mama, mama, papa, pak sdara dan mak2 sdara aqeel kat ruang tamu la.. tu bilik naim.. masa shooting tu yg ada cameraman, aqeel dan naim jer tau.. heeee...

    ReplyDelete
  12. alolololoooo... comelnya dia.... meh nak peluk ckit... :)

    ReplyDelete