f Secubit Garam: RAYA 2011

N3 Terkini

Monday, September 5, 2011

RAYA 2011

ASSALAMUALAIKUM..

Setelah memaksakan diri utk merajinkan membelek, memilih dan mengupload gambar2 dr MC ke fail akhirnya berjaya jugak walau terasa kemengantukan dan kemalasan yg membuak2.. huh.... Bila la nak pulih balik ni ya.. haishhhh.. tu la.. kalau dah lama sangat cuti, mula la hilang mood nak menghapdet.. rasanya ramai blogger yg sedang mengalami masalah yang sama kan.. hehe.. SINDROM LEPAS RAYA agaknya nih.. 

Ok lah.. nak ngarang panjang2 pun masih blurr lagi ni. Layan jer sedikit family photo keluarga K.Nor (bergambar bersama ayah K.Nor yg dah lama bedding) masa berkunjung ke rumah adik di K.Berang kebetulan semua berkumpul serentak pada hari raya pertama baru2 ni.

 Kita mulakan dgn gambar tuan rumah la dulu kan... 
Tema tahun ini... BLUE ^__^
wink.. wink.. utk Azie & HaSue (blue lover hehe)

 No 1 (kakak)

 No 2 (kakak)

 No 3 (abg)
Menantu sulong abg K.Nor yg berbaju purple gelap tu baru jer selamat melahirkan bb girl ptg smlm.. tahniah Erie & Fira
Yana pun dah preknen :)

 No 4 (abg)

 No 5

 No 6  perempuan)

4 GENERASI
Tok Ki  bersama 6 anak, 4 menantu, 20 cucu, 4 cucu menantu, 3 cicit ( + 1 cicit terbaru, yg lahir smlm)

Tiada dlm gambar :
Famili adik bongsu - 4 beranak (ada di Kemaman)
 3 cucu ( sorang di Jordan, sorang lagi di Aussie dan sorang lagi di Abu Dhabi)

20 comments:

  1. Ooooo ziarah ke spital ya :)

    Selamat Hari Raya

    Jom masuk blog kita http://batulesung.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. 4 generasi berkumpul.. mesti meriah.. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  3. Salam Nor cayang. Meriah nya raya walaupun kat spital... Along pun sama, liat betul nak start blogging ni... mood cuti lum abis... esuk strat keje...

    ReplyDelete
  4. ramainya kan..seronok dapat jumpa ramai2...selamat Hari Raya kak..

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum kak

    happy ;),selamat hari raya maaf zhr btn

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya Eid kak nor sekeluarga..

    p/s : ayah kak nor bedding dah lama ye, klu gitu samalah sy tapi nenek sy la..adik kak nor ke yang menjaga ayah ke amalkan gilir2 menjaga?

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya maaf zaalau ke Kemaman, singgah ler umah saya. LOOMOT

    ReplyDelete
  8. keluarga yang besar...
    nampak meriah sangat....
    seronoknya tengok..
    adik mas pun baru jadi bapa 31 ogos yang lepas, baby girl gak..he3

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...

    maaf ya.. kat n3 tu ada k.nor sebut, beraya kat rumah adik k.nor di k.berang.. bukan kat spital

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya k.nor..
    bahagiakan bila dalam berkumpul bersama ramai2..

    ReplyDelete
  11. assalam nor..alhamdulillah ramai dapat berkumpul dihari raya.

    ReplyDelete
  12. mmg seronok sesekali dpt berkumpul semua =) owh, adik kak nor kat kemaman ye.. kalau nk ziarah dia, blh la singgah umah tun kt chukai nih =) iA next yer yg kt jordan tu pun akan ada dlm gambar kan =)

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Kak Nor n family! tu dia 4 bila berkumpul 4 generasi terus! Moga semua terus sihat2 dan diberkati pada Syawal ni. Amin.. ;)

    ReplyDelete
  14. k.nor,

    selamat hari raya. minta maaf sangat sebab tak sempat nk contact k.nor masa kat terengganu. I was so busy memasak dan duduk kat dapur. :)

    ReplyDelete
  15. sofya, mr baiz, yaya azura, k.erna >> alhamdulillah.. slmt hari raya gak ya..

    tun >> insyaallah.. :)

    as >> amin.. mekasih as & selamat hari raya :)

    shidah >> tu la, duk tertunggu gak, shidah kata nak jumpa aritu.. tak per.. insyaallah next time ya.. :)

    slmt hari raya..

    psst!! hutang tag tu.. ish.. mintak bayo lewat sket ya.. hehe

    ReplyDelete
  16. wahhh meriahnyer family kak nor... selamat hari raya k.noor.. most of the time silent reader dan copy paste resepi jer.. kekadang jer bersuara

    ReplyDelete
  17. SELAMAT HARI RAYA UNTUK KAK NOOR DAN SEKELUARGA :))

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum akak nor cayang..
    meriahnya ... seronok dapat jumpa n berkumpul ramai2 gini kan akak... suka tgk pic2 tu semua...

    ReplyDelete