f Secubit Garam: CAKK!!!

N3 Terkini

Sunday, September 4, 2011

CAKK!!!


credit to uncle google utk gambar chumel ni :)

Alahai.. syok nyer kalau boleh duk lepaking gini jer sepanjang hari kan.. golek2.. santai2.. makan2... punya la mood merudum nak menghapdet blog. Beraya sakan sungguh che mood ni.. tak balik2 dr beraya..  Punya lah tahap kerajinan yg tinggi melampau sampai gambar2 yg dishoot sebelum raya, masa raya sampai ke hari ni tak usik pun. Belek pun tidak apatah lagi nak upload ke fail. Duk dlm Memory Card lg tu.. haishhhhh... 

Makin lama tak menghapdet makin payah nak dtg balik mood kan.. Maaflah bagi pengunjung SecubitGaram, tuan rumah masih kekurangan tahap kerajinan nak mengarang n3 baru.. ehhh.. ni pun satu entri gak kan.. hihihi.. layan aje la entri merapu ni ya.. Insyaallah.. bila dah ghajen datang sket nanti, akan dipilih2 balik gambar utk diedit situ sini utk dibuat tayangan amal ... ^___^

10 comments:

  1. Selamat hari Raya K. nor.Semua pun sama kan? penat beraya dan malas nak bergerak.Family kita pun baru bertolak balik ke kampung subu-subuh tadi.Now nak dok depan lappy kejap.

    ReplyDelete
  2. alololo comeynyer kucing tu..mmg syok lepak2 cm tu eh kak.

    slmt hari raya kak...maaf zahir batin. :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.maaf zahir dan batin.semoga kita semua kembali sehat dan aktif berblogging semula ya nor..:)

    ReplyDelete
  4. assalam nor..panggil mood tu datang nor..jangan biarkan ia pergi jauh..

    ReplyDelete
  5. fuhh... fuhhh........ tiup sket aura rajin apdate ke kak nor.. hihi

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum akak ...
    comeynya kucing tu sambil santai2 gitu lg.. hehehheee.. esok lusa datang ler mood rajin akak tu kan.. Insyaallah.. sama gak cam diana nie.. ehhehehhee... kurang rajin ckit.. huhuu

    ReplyDelete
  7. alolololo....comeinya kucing tu...

    selamat hari raya kak nor..
    maaf zahir batin..
    mas pun mencari2 mood mengupdate blog ni...he3

    ReplyDelete
  8. puan ros >> slmt hari raya.. ermmm... mmg kemalasan yg hebat sungguh melanda diri time nak menghapdet nih... berapa kali amik MC, simpan balik.. punya la bercinta nak belek gambo2.. ishhhh... :)

    del >> meh kita lepaking cam kucen tu del.. hehehe

    slmt hari raya del :)

    ryo >> baru jer ryo.. baru nak panaskan enjin yg sejuk tu :)

    k.nim >> slmt hari raya k.nim.. mudah2an hendaknya :)

    k.erna >> dah panggil, ia kata belum puas lg beraya, tak cukup lagi tabung kumpul duit raya kak.. heheeh

    ReplyDelete
  9. tun >> tun!! tiup angin dah la.. ni sekali dgn tempias hujan! hihihi

    sib baik tun tiup, dapat gak hasilkan satu n3 raya hehe

    diana >> w'salam.. tu la diana kan.. syok jer lepaking dr menghapdet.. haishhhh.... sindrom lepas raya nih..

    mas >> slmt hari raya mas... akak dah jumpa sket td.. mas cari cepat ya... ehh jgn lupa menimbang tau :)

    ReplyDelete