f Secubit Garam: Kad Hari Ibu lagi.. dan award dr K.Liza

N3 Terkini

Monday, May 10, 2010

Kad Hari Ibu lagi.. dan award dr K.Liza

Salam semua.. Dah hari Isnin lagi.. Kejap nyer masa berlalu kan.. Ok nak tampal lagi kad2 sempena Hari Ibu yg K.Nor terima dr adik2 blogger. Ada lagi ke yg tertinggal? Kalau ada beritau ya.. nanti g angkut smula.. tq buat semua ..


Pada mu Ya Allah ku panjatkan kesyukuran yg tak terhingga kerana diberi kesempatan ini utk menjadi ibu pada anak2 ku yg tersayang. Anak2 yg menjadi penawar bg segala duka, penghibur bagi hati yg lara dan penyejuk hati tika dilanda ujian demi ujian.. Semoga Engkau panjangkan usiaku dan suamiku dan limpahkan kami dgn kesihatan yg terbaik utk terus menunaikan amanah Mu dlm mendidik anak2 kami menjadi hamba Mu yg soleh dan solehah, bertaqwa dan memperolehi kejayaan dan kebahagian di dunia dan akhirat... amiin...


mother'sdaylove2cook
from love ... tq so much dear..
mmg seronok dpt pegang jemari kecil gitu :)

dr Ummi Kuantan.. tq Ummi
pinky tuh !! ^__^


dari Yatie USA
sweet jer pink roses tu.. tq Yatie


dr Izah Pencinta Muffin.. :)
tq ya Izah....



dr Azatie..
pink roses lagi... tq Atie..



~~~~~~~ O ~~~~~~~


K.Nor amik kesempatan masukkan sekali la ya award dr K.Liza ni.. Nak letak sekali lagi apron ni sbb K.Nor mmg suka sgt dgn apron pink ni.. Tak ada ke yg buat apron gini, geram jer tengok.. Tq ya K.Liza bg award ni dan tq juga sebab memahami :)



Tq K.Liza...

3 comments:

  1. Hey,
    it is a nice post,So.........Thank'sQuran

    ReplyDelete
  2. i really read your post so very nice,But Kakyu dtg dr Shah Alam dgn suami dan semua anak2 dan Lily lak dtg dgn anak dara dia Zafirah. Kalau jumpa Kakyu ni kan, mmg jamm la rahang kat mulut tu.........So......Thank's

    ReplyDelete