f Secubit Garam: Award yg tertangguh..

N3 Terkini

Saturday, May 29, 2010

Award yg tertangguh..

circle-of-friends-awardsunshine award2
Aduhai Love dear... mintak ampun.. mintak maaf sgt2.. K.Nor terlupa sungguh nak amik award dr Love ni. Lagi pun skrg ni masa utk nak blogwalking pun dah berkurangan. Penat ke hulu ke hilir tu tak yah cakap la.. cuma body jer maintain tak bergerak jarum timbangan ke kiri.. huhu.. degil betul cik meta ni..

TQ my dear Love, K.Nor amik yg dua ni jer ya.. Kalau ikutkan nak amik yg supermom tu tp rasanya tak sampai lg taraf utk jd supermom. Jadi ibu yg biasa2 jer nih... Tq again Love.. mmmmmmmuah..

No comments:

Post a Comment