f Secubit Garam: Award Again..

N3 Terkini

Monday, May 3, 2010

Award Again..


Dapat award lagi.. Kali ni dr Zura@Azura Rahman yg baik hati, yg sentiasa menghulurkan award pada K.Nor tiap kali dia dpt award. Dah abis exam tu boleh la start balik biz baking ya... Mekasih Zura atas award comel ni..


Smart Food Blogger Awardawardkiran2

Yang ni pulak award dr Love yg baru pindah rumah.. cantik betul dapur Love dgn dining set, ada akuarium lagi kat tengah2 antara dining dgn living room.. soooo lovely!! K.Nor suka sgt tau Love.. Tq dear Love for this award :)

2 comments:

  1. assalamualaikum kak nor...fist time komen ni.selama ni pembaca dalam diam dan salin resepi aje hehehe.Emmm kak nor tulisan dalam blog kak nor susah nak bacalah (jadi putih)....tak nampak...tak taulah kalau komputer saya yang bermasalah....appaun moga keluarga kak nor di rahmati Allah.org nganu gak ni..tapi kerja KL....wasalam

    ReplyDelete
  2. jo'el >> w'salam jo'el.. alhamdulillah ada gak kumbang yg sudi tinggal jejak kat rumah k.nor selain munge2.. hehe.. mekasih juga kerana menjadi pengunjung walau sebagai silent reader..

    iyer ke payah nak baca,saya rasa biasa jer ke pengunjung lain pun kena benda yg sama.. takper2.. nanti saya godek smula layout ya..mekasih sudi maklumkan..

    amiin.. mudah2an jo'el juga dlm limpah rahmat dn keberkatan dr Allah setiap masa..

    psst!! org ganu gak ek.. kat mana tu? :)

    ReplyDelete