f Secubit Garam: Piza Roti

N3 Terkini

Thursday, May 6, 2010

Piza Roti


Salam semua? Dah breakfast? Mesti dah kan, jam pun dah 9.40pg takkan tak breakfast lagi kan.. Meh layan mata dgn menu simple tp sedap ni. Jap nak kasi tau dulu, ni menu minggu lepas bukan hari ni tau. Jgn marah ya.. bukan kehekut tp tau aje la, banyak gambar yg diperam dlm kamera, tak sempat dah nak hapdet tiap2 hari. Roti piza ni K.Nor buat masa Naim ada kat rumah last week kebetulan dia cuti Tahfiz (sebulan dpt xtra cuti utk semua pelajar balik kg). Patient tak makan ya piza roti ni.. Dia kena makan roti Gardenia Break Through jer.. hehe..

7 comments:

  1. assalamualaikum kak nor..nyum nyum..entah bila nak wat pizza.buat mcm ni pun tak pernah.apa la lagi nak wat pizza betultapi makan pizza sangat la sukee

    ReplyDelete
  2. nyum2,tapi kakak saya penah buat chacos letak daging letak chees,nyum2..

    papepun,
    say chees K.Nor,
    hehe~

    ReplyDelete
  3. salam. Kak Nor.. yang ni nampak mudah

    ReplyDelete
  4. izah >> w'salam.. kalau nk buat yg pizza betul tu mmg cerewet sikit tp kalau nk yg segera dan sedap boleh aje cuba yg ni.. kejap jer dpt ngap :)

    zaid >> letak aje apa2 yg ada dlm esbok (tp yg ngam jer la dgn piza ni kan.. hehe) kita yg buat dia kan.. dan kita gak yg ngap :)

    fuzids >> w'salam .. mmg mudah sgt2

    kamalia >> betul2.. simple jer tu.. try la buat

    ReplyDelete
  5. kak nOr...cemane na uat rOti piza nyh???letak ape ats die???cdapppnyeee....
    =)

    ReplyDelete
  6. mya >> terpulang pd kita nak letak apa.. spt: isi ayam (yg dah masak) yg dicarik2kan, tuna, sardin, sosej.. pastu boleh letak topping lain spt: hirisan bawang, capsicum, cendawan butang, nenas.. pastu last. letak cheese. nak letak yg diparut ke, letak sekeping terus slice cheese pun boleh.. semua terpulang pd mya la..kalau ada pizza topping pun boleh letak, atau nak tabur dgn serbuk lada hitam pun boleh.. last sekali bakar hingga cheese cair.. boleh la ngap :)

    ReplyDelete