f Secubit Garam: Award Pro Masak dari Ina

N3 Terkini

Saturday, May 8, 2010

Award Pro Masak dari Ina


Cantiknya apron ni!! Suker sgt, dah la cantik, kaler pun sweet jer.. Nak pakai pun sayang rasanya.. Ni award la, bukannya dpt apron betul.. tp kalau dpt betul kan best!! Rasanya dah ramai yg dpt award pro masak ni.. rasanya K.Nor tak sampai lg tahap pro masak ni Ina.. banyak lg yg perlu dipelajari dan banyak lagi yg perlu dipraktikkan.. Apapun mekasih buat Ina@Lakaran Kehidupan Ku yg sudi menghadiahkan award pro masak ni buat K.Nor.. :)

No comments:

Post a Comment