f Secubit Garam: SYUKUR.. KEJAYAAN BERGANDA...

N3 Terkini

Thursday, December 22, 2011

SYUKUR.. KEJAYAAN BERGANDA...

ASSALAMUALAIKUM...

Syukur.. Segala puji hanya layak untuk Mu Ya Rabb.. Syukur di atas segala limpah rahmat dan di atas kejayaan yg telah diperolehi oleh anak2 ku yg tersayang.. 

Sijil di belakang slip tu adalah Persijilan I'dadi yg mana dia mendapat keputusan Mumtaz

Alhamdulillah.. kejayaan berganda bagi tahun 2011 buat anak2 K.Nor. Setelah Luqman mendapat kejayaan yg cemerlang dalam UPSR baru2 ni, kali ni anak dara nan satu juga menempah kejayaan yg membanggakan dalam PMR. Alhamdulillah.. dia mendapat 9A atau dgn kata lain straight As.. Gembira dan terharu bila dia juga mengikut jejak langkah Alongnya yg mendapat staright As dlm PMR. Akhirnya segala usaha dan penat lelahnya terbayar dgn kejayaan yg dimiliki hari ni. Dah boleh melepaskan nafas kelegaan bila dua2 keputusan peperiksaan dah tau ni kan.. hehe Hati emak mana lah tak dup dap dup dap.. Mengalahkan anak2.. hehe Tapi.. dalam suka ada duka... tak lama lagi dua2 akan masuk asrama.. Luqman dapat tawaran ke Sek Men Sains Tengku Muhammad Faris Petra, Kelantan dan Aisyah pun akan masuk asrama bila buka sekolah nanti. Tinggal lah emak dan ayah berdua2an jer.. :(



Semoga Allah melimpahkan keberkatan dan rahmat, dan memberikan kejayaan berterusan dlm pelajaran, kehidupan di dunia dan di akhirat buat semua anak2 mak yg mak sayang... amin.. ya rabbal a'lamin...

49 comments:

  1. Tahniah Aisyah dan utk Luqman juga.. :) May success will be always in your path.

    ReplyDelete
  2. Tahniah, tahniah, tahniah.... One thing sejuk je ati saya tengok muka org yg bernama sama ngan saya tu....;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak nor ..sejuk perut ibu ;-))

    ReplyDelete
  4. taniah aisyah n k nor n cik abe....syukur..lega rasa hati kan....kak nor, pasni diowang sume masuk asrama lehla k nor hanimun puas2 cam baru2 kawen dulu..hehehe...jgn along, naim, aisyah n luqman tetibe dpt adik lg sudaaa...oppsss..! lalalalalaalaaa... ^__^

    ReplyDelete
  5. syukur alhamdulillah...tumpang gembira tgk anak-anak kak Nor berjaya..segala usaha selama ni telah dapat ganjarannya.Tahniah buat Nur Aisya dan Kak Nor sekeluarga semoga akan berjaya lagi nanti..insyaAllah.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Nor..Syukur Alhamdulillah di atas kejayaan demi kejayaan yang dikecapi....

    Saya tumpang gembira...

    ReplyDelete
  7. Syukur Alhamdulillah, tumpang gembira dgn kejayaan anak2 Knor..semoga anak2 kita beroleh kejayaan di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  8. "tahniah utk mereka berdua..."

    ReplyDelete
  9. syukur alhamdulillah.. jeles sgt tgk org pandai bahasa arab.. tun dulu mmg BA je subjek yg tun slow sket :( dh masuk asrama ye dua2 org. lepas ni tiap2 hari berdating je la kak nor ye. adik tun yg masuk form 1 tu maybe x ke asrama, nasib baik mama tun mengajar kt sekolah premier, so dia sambung kt situ je kot. yg pmr ni xsure lg camner. apa2 pun, tun doakan semoga semua terus berjaya dunia akhirat, insyaAllah.

    ReplyDelete
  10. hahahha..suke kenyataan NOORSHA. akakaka.... Shaa.. gimme 5.

    haaa kan tak leh tengok gambo2 ni. dengan tanpa dipaksa.. sob sob.. tisu lagi..kikiki.. skali lagi tahniah ye aisyah. semoga terus bersyukur dan berusaha mngejar cita2. jgn lupa MAHA PEMBERI.. akak tumpang berbangga. eh 'akak' ke? cam muda je lai nih. haha.. marah kak nor!!

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH pd ank2 kak nor aisyah n luqman...sejuk powot ibu mngandung....musim ujan mmg sojuk kn...hihihiih

    SOKONG Juga statement NOORSHA.....hihiihih (gelak jahat)

    ReplyDelete
  12. tahniah, apa petua atau cara yg akk amalkan utk anak2 berjaya selain usaha mrk sdri?

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat nor suami dan anak2 yang cemerlang.

    ReplyDelete
  14. tahniah kak nor.. bangga nyer jadi ayah dan mak kalau anak2 cemerlang

    ReplyDelete
  15. kalau lah boleh like kenyataan noorsha tu akak like byk2..hehe
    tahniah aishah...

    ReplyDelete
  16. tahniah aisyah sbb dpt 9a...tahniah jg buat k.nor b'jaye mendidik anak hingga b'jaya=)aisyah,k.wani ex khairiah jgk dl...hikhikhik

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah...syukur! Moga terus berjaya.

    ReplyDelete
  18. Syukur Alhamdullilah n tahniah buat nor n anak jugak... kak rose tumpang gembira!

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah tahniah buat Luqman N Aishah dan buat akak sekeluarga

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum Nor,

    Tahniah buat anak Nor, moga berjaya seterusnya...insyaAllah....lepas nie lena aja Nor tidur....senyum2 la dlm tidur...hehe.

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum K.Nor,
    Syukur Alhamdulillah....Yatie pun turut gembira dan berbangga dngn kejayaan ini...bukan mudahkan kak utk berjaya...selain usaha yg gigih, doa ibuayah dan anak sendiri serta tawakal...hari ni kita sama2 tertawa dan menangis tanda kegembiraan dan penuh rasa syukur atas rezeki yg Allah kurniakan pada kita....moga anak2 kita akan terus berjaya di masa2 akan datang...insyaAllah..

    ReplyDelete
  22. Heartiest congratulations to both your kids kak. Hardwork well paid! Truly happy see you ladies hug each other...so proud of you kak. I pray my kids will shower me with such happiness too. When the day comes, I will surely remember you dear.

    ReplyDelete
  23. wahhh berdua duan beromantik romantikan la kak nor lepas ni..hehe jgn marah kak nor :D

    ReplyDelete
  24. Assalam kak nor,tahniah wat aisyah n luqman ya,juga wat mak aisyah yg awet muda tuh,Sy Amin kan ajer doa sha n yg lain2 tuh,hehe..Mna tau kan,masin mulut sha..Hihi,opss jgn mrh kak nor,nnti dah xawet muda..

    ReplyDelete
  25. Alhamdullilah and tahniah buat anak anak knor.. Rima tumpang gembira.. am smiling fm ear to ear :o)

    ReplyDelete
  26. tahniah Nor..akak tumpang gembira..seronok sangat kan...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah...Tahniah buat anak2 K Nor..juga pd K Nor..ibu prihatin yg mendorong anak2 utk berjaya!

    ReplyDelete
  28. Tahniah buat anak dan mamanya...!!

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah ;),tahniah utk akak sekeluarga

    tu la kan,tinggal berdua

    akak kena sibukkan diri

    ReplyDelete
  30. Tahniah KNor. Semoga anak2 terus cemerlang dimasa hadapan.

    ReplyDelete
  31. syukur alhamdulillah...
    tahniah Aisyah & tahniah juga buat kak Nor & abg Tolahah... tumpang gembira dengar berita ni...

    ReplyDelete
  32. Tahniah buat Kak Nor & Anak2 semua....Seronok tgok moment2 gambar di atas tu...Harap kak Nor leh kongsi rahsia kejayaan ini buat bekalan D & anak2 D untuk menghadapi exam tahun depan...hehe

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum...
    Dari semalam dah nak komen n3 kak nor ni tapi tak sempat nak ngadap lappy. Semoga doa si noorsha tu menjadi nyata. hahahaha
    Saya nak buat permintaan ni.Boleh tak kak nor kongsikan petua ke, pengalaman ke atau apa2 aje yang boleh dijadikan panduan oleh kami ibu2 muda ni. Saya percaya kejayaan yang diperolehi bukannya daripada usaha yang singkat. Mungkin semasa mereka masih daam dalam kandungan lagi kak nor telah mula mendidik mereka. Banyak lagi nak tulis ni tapi tak dan kut sebab banyak payment nak diproses ni. Harap2 kak nor sudi yea buat n3 khusus berkaitan "Mendidik anak meniti kejayaan". Salam tahniah untuk family kak nor

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum, tahniah buat anak Kak Nor dan juga untuk ibu bapanya. Syukur alhamdulillah di atas segala anugerah-Nya..

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum...

    kepada: ninaz, chah, iza, noorsha, nieza, nenie, pia, tun, izah, mimie, anon, k.erna, mayangsayang, k.nim, zawani, amie, tina, k.rose, mimi, k.nur, noormasri, yatie, che mat, love, hajar, zaliedana, rima, yat, gee, messy mummy, ratna, mamaD, sam, farhana dan abbot..

    alhamdulillah.. mekasih atas ucapan yg diberikan.. amin.. amin.. mudah2an segala doa dimakbulkan.. semoga anak2 kita semua akan berjaya di dunia dan di akhirat hendaknya.. amin...

    k.nor, suami dan aisyah serta anak2 yg lain amat terharu dan gembira dgn ucapan dan ingatan buat kami semua.. semoga Allah membalas segala budi baik teman2 semua.. amin...

    ReplyDelete
  36. noorsha, izah, k.nim, hajar, mimie, zaliedana, sam.. utk "doa" yg tu, akak tak tadah tangan, sebaliknya terbalikkan tangan, tu tanda mintak dijauhkan doa tu dari dimakbulkan.. huhhhh.. ada jer yg nak kena hempuk ya.. jah! akak tak dulik, dah abis pantang kan.. siap dia! hehe

    ReplyDelete
  37. tahniah buat knor ........... berkat doa seorang ibu. amin ..............

    rosesleo09 aka hanim

    ReplyDelete
  38. Salam Kak Nor, bole bg email ID tak?

    ReplyDelete
  39. Tahniah buat anak2 kak nor....tahniah juga buat kak nor & suami yg berjaya mendidik anak2 hingga ke hari ini..semoga kecemerlangan akan terus berlipat kali ganda...Amin.

    ReplyDelete
  40. Tahniah Kak Nor dan juga Cik Abe akak...tak lupa juga buat Aisyah. Tahniah!!!!
    Tumpang seronok dengan kejayaan anak2 akak..Maaf yer akak, Tun skang ni jarang2 on9,,tu yg ketinggalan berita gembira ni.. Apapun Tahniah!!!

    ReplyDelete
  41. TAHNIAH buat Aisyahhh...wahhhh!!bestnyaaaa 9A tuuu..sekalung TAHNIAH juga buat kak nor sekeluarga...kongsi kalung kejayaan sekali mmg membanggakan tuu..semoga kejayaan demi kejayaan akan diraih satu demi satu lepas ni..TAHNIAH juga buat luqman yg berjaya masuk asrama penuh...dah praktis cuci baju lom?hehe..


    P/s:nak aminkan doa besan kat atas tu buleh ye kak nor?kekeke

    ReplyDelete
  42. hanim >> mekasih.. :)

    aqeel amzar >> email saya ada kat sebelah kanan sidebar ya..

    ryo >> amin.. amin.. mekasih ryo.. :)

    tun >> mekasih tun.. takper.. k.nor tau tun sibuk skrg ni kan :)

    sue >> aishh apa ni? bila adik komen, kakak pun baru nak masuk mengomen? hehe

    amin.. mekasih sue cayang..

    tak bley.. tak bley.. akak amin doa utk anak2 jer ya.. doa yg berkait dgn yg tu tu.. akak tak aminkan.. ada jer nak kena hempuk sorang lg nih.. hehehe

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum buat kak nor sekeluarga...tahniah buat anak2 akk..moga Allah akan permudahkan segala urusan mereka & moga mereka senantiasa berjaya baik di dunia & akhirat..aminn

    ReplyDelete
  44. Tahniah kak nor sebab berjaya didik anak2... Tumpang bangga dengan anak2 kak nor... Tahniah juga buat Luqman and Aisyah... Semoga terus sukses...

    ReplyDelete
  45. Terharu dan bersyukur dgn kejayaan anak2 kak nor...tetiba je mcm sebak tgok gmbar tu......:)

    ReplyDelete