f Secubit Garam: ~ 3A ~

N3 Terkini

Sunday, December 11, 2011

~ 3A ~

ASSALAMUALAIKUM..

No food photo for today ya... Tuan rumah nak rest, hidung agak kurang sihat. Bila makan ubat selsema mula lah badan rasa shaking dan kepala pun lalok jer.. So kita layan gambar 'cucu2' K.Nor ni ya.. haha.. bukan cucu  sendiri la.. cucu sdara .. Ke tiga2 ni cucu sister K.Nor yg kat Puchong tu.. Gambar2 ni diambil masa Majlis Pertunangan Lela baru2 ni.. Cuma gambar Azrul jer yg kurang ada sbb dia dah susah nak diajak bergambar skrg ni.. Tu pun dpt gak sekeping dlm gambar pertama kat bawah ni (Azrul berbaju kemeja petak2).

AZRUL, ARIQA & AQEEL



AQEEL


10 comments:

  1. assalam nor..comel cucu sedara nor ni..kalau dah nama budak kecik..masa nangis pun tetap comel..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...selamat pg kak nor....comelnya cucu kak nor...kurang sihat yer ari ni,take a rest yer...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum akak nor cayang...
    x sihat ker akak... makan ubat tau akak... banyakkan rehat... take care yer akak...
    comel2nya cucu akak... geram diana tgk..

    ReplyDelete
  4. lamanya saya tak komen kat sini walhal sering berkunjung..

    Akak rehat le hari ni, jgn lupa makan ubat..

    comel cucu2 akak tu

    ReplyDelete
  5. cute cute cucu-cucu sedara tu. Yang girl tu besar nanti boleh jadi pengganti angelina jolie hehe..
    cepat sihat ye nor..

    ReplyDelete
  6. Alaaa..comei2nya la ...(^_^)

    ReplyDelete
  7. amboi cute mute betui cucu2 ....
    anak2 ini ada syurga di wajah mereka...subhanallah

    --pssst...cubit pipi sikit;geram,!!

    ReplyDelete
  8. alahai akak pun tak sihat ke? nieza pun kepala ting tong jer ni..bdn seram sejuk + panas..sabar jer la tukar cuaca ni..harap cepat sembuh la kak Nor.

    comelnya tgk cucu sedara akak ni..:)

    ReplyDelete
  9. Assallamualaikum kak Nor..
    Semoga lekas baik sakit2nya tu ye..
    Ala..tomei2 cucu2 sedara akak ni..terutamanya Ariqa tu.. So sweet gambar dia dgn Aqeel tu...

    ReplyDelete
  10. k.erna >> betul tu.. dia org ni nangis ke, ketawa ke mmg sentiasa comel :)

    wan anita >> w'salam.. alhamdulillah.. mekasih wan..

    D >> w'salam.. biasa la d.. sakit pun dr Allah gak kan :)

    mekasih ya d :)

    umialya >> mekasih sudi kembali meninggalkan jejak hehe

    mekasih :)

    ibundo >> haha.. kes bibirnya la tu kan :)

    sue >> mekasih :)

    ainhany >> melalak la dak tecik tu kena cubit :)

    nieza >> biasa lah nieza.. skrg ni cuaca cepat betul berubah kan.. nieza pun kena rest dan makan ubat ya.. :)

    naz >> w'salam naz.. mekasih.. :)

    ReplyDelete