f Secubit Garam: MAJLIS PERTUNANGAN LELA

N3 Terkini

Thursday, December 8, 2011

MAJLIS PERTUNANGAN LELA

ASSALAMUALAIKUM..

Seperti yg telah K.Nor maklumkan dalam entri sebelum ni (PITTAYA JUICE), K.Nor sekeluarga telah ke Puchong, Selangor pada Khamis 1 Dis. Tujuan utama ke Puchong adalah utk menghadiri Majlis Pertunangan anak sdara K.Nor, Lela@Laila yg diadakan pada Sabtu, 3 Dis. Lela merupakan anak ke5 sister K.Nor. 


Alhamdulillah, majlis telah berjalan dengan lancar, matahari pun memancar dgn elok sekali sedangkan dua tiga hari sebelum tu asyik hujan jer. Dikesempatan ni K.Nor nak ucapkan terima kasih buat Rabiatun yg telah menyiapkan Red Velvet Cupcakes mengikut citarasa Lela. K.Nor hanya menyediakan Puding Kasih Bertaut. Itu juga atas permintaan Lela. Tapi lupa sungguh nak snap gambo puding tu. Kalau intai2 dlm gambar yg kat bawah ni mungkin nampak sket la kelibat Puding Kasih Bertaut tu dlm mangkuk bertutup.

Ok lah.. dah kehilangan idea nak mengarang ni. TAHNIAH buat Lela yg dah jadi tunangan org ya.. Lepas ni kena rajin2 masuk dapur, masak dan masak supaya senang bila dah jadi isteri Arif nanti ^____^



14 comments:

  1. Salam Kak Nor,
    Manisnya Laila ni kan...hiasan pelamin pun cantik jugak...nice sangat

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Nor,

    Cantiknya majlis ni & empunya badan.. :)

    Semalam sy masak nasi kuning, hari ni nasi serai resepi Kak Nor.. Semuanya 1st time cuba.. Sgt sedap.. Thanks Kak Nor.. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat lela. Comel org nya. Tapi suke tengok aisyahh.. Hehee.. Opsss karang marah mak aisyah. Ok suke jue tengok mak aisyah. Ikiki

    ReplyDelete
  4. Kak Nor,mesti borong byk brg kat BWY kalo g puchong kan,HIHI..Segak sungguh Lela,mmg manis jer senyuman dia..Erm mak sedara lela pon suka juga tgk,wajah yg ayu n lembut,penuh sifat keibuan..

    ReplyDelete
  5. manisnya anak buah Nor ni.ada iras iras Nor kan hehe.Cantik pelaminnya:)

    ReplyDelete
  6. Asasalamualaikum,

    Sejuk mata memandang tengok anak dara kak nor...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat Lela yg manis..mak sedaranya pun manis gak..sejuk je tngk air muka akak..mmng suka sangat tngk..

    ReplyDelete
  8. salam k nor.. anak sedare k nor ye yg bertunang ni? cute nye warne pinkkk..ii loike!tahniah pada lela n pasangan.. moga kekal bahagia ke jinjang pelamin dan keakhir hayat... amin :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...

    maaf sbb lambat reply.. mekasih buat semua yg tinggalkan jejak ya.. :)

    ramainyer duk puji mak sdara lela tu ya.. ish.. dah2 la tu.. makin kembang vontot ni kang hehehe

    amin.. mekasih pd yg mendoakan.. :)

    ReplyDelete
  10. ingatkan lela hok duk koliba tu :)

    ReplyDelete
  11. tunang anak sedara akak tu yg lelaki tu kawan sekolah saya...sgt baik masa sekolah... :)

    ReplyDelete
  12. laila.... ni junior saya kat IPB

    ReplyDelete