f Secubit Garam: TAHNIAH IZAH & IML

N3 Terkini

Monday, January 2, 2012

TAHNIAH IZAH & IML

ALHAMDULILLAH...

Kembali bersiaran di entri pertama di tahun baru tahun 2012 yg semestinya sentiasa mencabar. Kalau ikutkan nak masukkan entri ni semalam, sempena permulaan tahun baru tapi disebabkan diskdrive terjerlus lagi, terpaksa lah tunggu anakanda betulkan. Tapi bila K.Nor tak guna pc, anak2 pulak yg duk main game. Takper lah.. kena bagi peluang kat dia org lagi pun sekolah dah nak start kan.


Plan asal nak buat entri tahniah buat Izah yg disunting Majalah Jelita utk bulan Jan 2012 aje, rupanya hari ni merupakan ULANG TAHUN KEDUA blog Izah, IZAH MUFFIN LOVER. Alhamdulillah.. hadiah berganda buat Izah dan IML utk tahun 2012. Awal tahun dah dapat menempa kejayaan kan, mudah2an akan berterusan berjaya menempa nama di alam maya atau dgn ertikata lainnya alam blog.


Jah... teruskan berkarya.. jgn kita hiraukan kata2 sumbang di depan maupun di belakang kita. Biarkan aje.. biarkan seperti angin yg berlalu. Asalkan Allah tau apa niat kita, lagipun Allah maha mengetaui. Mudah2an satu hari kebenaran dan yg haq akan terbukti jua.. 

TAHNIAH sekali lagi buat Izah dan IML.. mmmmmmmuah!! cayang dia :)

7 comments:

  1. owhhh terharuuu.. tetibe feeling kat tepi pantai dengan ombak2 dan angin yg sepoi2 gitu. hahaha..

    terima kaceeh akak nor azmihah. semoga sama2 kita teruskan berblog dengan niat yang lebih baik untuk hari2 mendatang. terima kasih untuk entry ni, rasa percikan bunga2 gembira dihati ku, melebihi kegembiraan bila gambar ku ditepekkan dimajalah lagi.. ngeee

    apa apa pun saya doakan yg terbaik juga untuk akak dan semoga terbaik juga untuk tahun baru ini.

    ingat kan pasir je ada jerlus. kat diskdrive pun ada jerlus. aaaa larikk

    ReplyDelete
  2. Selamat Tahun Baru 2012 Kak Nor!

    ReplyDelete
  3. tahnuah buat izah..
    wahhhhhhhh
    bangganya tumpang gembira

    kak selamat tahun baru

    ReplyDelete
  4. Uwaaa nak nangesss...tige kali try komen tp manjanggg kena refresh..bila nak elok tenet ni..huhu. ..hope esok setelllllla hendaknyee...hehe termengadu kt cn plak...ahakz...

    Selamat thn baru k nor...smoga trus kreatif n inovatif..hihi...tahniah juga pada izah....at last berbaloi usaha n masa yg dikorbankan dlm berblogging ni,ada juga pihak yg menghargainya...eh ade ke yg mengata...ohh tu hok jelesla tu x pun tgh angin menopos kot so hormon x stabil..hehe......

    ReplyDelete
  5. Assalam Kak Nor..salam thn baru 2012. sibuk ke kak? tahniah buat Izah juga.saya tumpang gumbira juga:)

    ReplyDelete
  6. izah >> ehh.. kat atas puncak 17 tu ada pantai dan ombak ya jah.. hehee

    sama2 izah bini daud.. insyaallah...

    amin.. semoga tahun 2012 lebih baik dr sebelumnya ya...

    ntah la jah.. along dah betulkan naim cucuk kuat sgt kut aritu yg jerlus lagi.. ni akak sorang jer yg guna ok sket :)

    amie >> mekasih amie. slmt utk amie gak ya..

    hajar >> selamat sokmo utk hajar jugak :)

    ayu >> seronok kan ayu, bila teman2 blogger keluar mag ni :)

    mekasih ayu, selamat utk ayu sekeluarga :)

    noorsha >> kesiannya dia.. lain kali try copy dn save komen yg ditaip tu. senang utk paste balik kalau tak leh masuk komen tu :)

    mekasih noor, selamat utk noor sekeluarga jugak ya..

    yg lepas tu biarkan berlalu ya.. kita pandang ke depan.. semoga kebenaran terserlah :)

    nieza >> salam nieza .. selamat jugak buat nieza dan suami.. mmg sibuk sgt2.. biasalah bila buka tahun baru, dgn persekolahan anak2 lg.. biasa la tu kan :)

    alhamdulillah.. sebaiknya gitu lah kan.. kita sama2 tumpang happy dgn pencapaian teman2 :)

    ReplyDelete