f Secubit Garam: SEDIKIT TEMPAHAN YG LALU..

N3 Terkini

Tuesday, July 9, 2013

SEDIKIT TEMPAHAN YG LALU..

ASSALAMUALAIKUM..

Maaf ya.. entri memberi laluan pada sedikit tempahan yg K.Nor terima sebelum ni. Tak la banyak sekadar dibuat secara kecil2an atau secara suka2 jer.. memenuhi permintaan org yg mengorder. Baru belajar mengambil tempahan tp tak berani sgt nak amik kek yg dideco berat2.. Al maklum ler.. tangan si pembuat ni tak mahir nak mendeco lagi.. Memang banyak yg perlu diperbaiki.. Apapun mekasih pada mereka yg menempah kek dan puding dr K.Nor ya.. 
                         Red Velvet Cake                    Strawberry Chiffon Cake with Dried Cranberry


Kek Kastard Pandan                                              Kek Sponge Coklat


 Kek Pelangi Kasih

 Mini Cottage Pie                                          Murtabak Mee Segera

Puding Balqis

 Red Velvet (dlm bekas)

 Puding Oreo

 Rainbow Cake


 Snow Cheese Cake


14 comments:

  1. waaaa...byknya tempahan...pengsannn>>>

    bgn blk...pengsan balik<<<<<<<

    ReplyDelete
  2. huhh ngada betul main pengsan bangun balik pengsan lagi.. k.nor simbah dgn air sebaldi ni kang.. hehehe

    banyak tu sbb duk kumpul jer selama ni cida.. upload sekali gus kes kekurangan ghajen selama ni hehe

    ReplyDelete
  3. Nor, PH tabik! Cantik-cantik belaka kek yang Nor buat. Chinese New Year ada ambil tempahan? Hee..hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii CNY lambat lg lorr.. awalnya tanya hehehee

      Delete
  4. Assalamualaikum Kak Nor,
    patutlah asik senyap aje blog ni, rupa2nya tuan dia busy membaking kat dapur :-).
    Alhamdulillah dah makin bnyk order. Mana tau kan satu hari boleh bukak kedai kek kan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam min!!

      uikk terkejut makcik arini, cik serai tinggalkan komen.. min, miss u! hee..

      tu la min, 2 minggu ni, non stop baking.. hari2 baking.. arini pun still baking tp sambil2 tunggu kek dlm oven sempat ler update.. esok baru assemble 2 kek tu.. so boleh la lepak kejap ngadap pc.. alhamdulillah.. rezeki drNYA.. amiin... mana tau berkat doa min kan.. hehe

      Delete
  5. ini bukan sedikit ni kak... ini namanya berderetttt!! hehe..
    selamat bersahur & berpuasa esok ye kak nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berderet sbb sesi kumpul mengumpul ratna.. kalau ikutkan ada lg, tp repeat order benda yg sama.. so takyah la tayang semua kan.. hehe

      slmt berpuasa buat ratna sekeluarga ya.. :)

      Delete
  6. alhamdulillah....
    moga makin murah rezeki akak sekeluarga...
    cantikk la deko2 akak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amiin.. mekasih mas, tp tak la cantik mana pun.. budak tadika baru belajar ni hehe

      Delete
  7. Cantiknya cream cis kak nor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cream cheese? ke cream yg k.nor deco kat kek tu lina?

      Delete
  8. hubung saya melalui email ya.. k.nor67@gmail.com

    ReplyDelete