f Secubit Garam: STOK SUNLIGHT SETAHUN.. PREE!!

N3 Terkini

Wednesday, July 18, 2012

STOK SUNLIGHT SETAHUN.. PREE!!

ASSALAMUALAIKUM...




Ada yg berminat nak dpt stok pencuci pinggan Sunlight secara percuma tak? Bukan sebotol, dan bukan 2 - 3 botol.. tapi berbotol2.. Bayangkan utk stok utk setahun tau.. ada 12 botol kesemuanya. Betul ni.. tak tipu punya.. K.Nor dah dapat pun.. tu tengok gambar kat bawah ni.. 


Haa.. kan! Sekotak besor tu dpt stok Sunlight.. Semuanya bermula pada 15 Jun baru2 ni, K.Nor dihubungi oleh pihak Sunlight melalui email, menyatakan yg K.Nor dan SecubitGaram terpilih utk sebagai salah sorang Mummy Bloggers yg menepati ciri2 bloggers utk kerjasama bg Kempen Bloggers Sunlight iaitu KEMPEN RIBUAN SENYUMAN DENGAN KUASA 100 LIMAU SUNLIGHT (hehe.. hebat tuh.. ) Kalau ikutkan sepatutnya Skuad Sunlight datang ke rumah K.Nor utk menunjukkan kaedah/demo mencuci pinggan mangkuk menggunakan Sunlight tapi disebabkan masa tu rumah K.Nor bersepah dgn barang2 yg sedang dipacking (kes pindah rumah) jadi Era bersetuju utk mengepos jer stok setahun Sunlight tu. (tq Era kerana sudi memahami situasi K.Nor) .. Alhamdulillah, parcel sunlight telah sampai pada 10 Jul, 2 hari lepas pindah masuk rumah baru. Kalau ikutkan K.Nor dah janji dgn Era nak buat entri ni sebaik parcel tu sampai tp dek kerana line internet yg ditunggu2 tak menjelma (pg smlm baru jer dpt line) terpaksalah K.Nor lewatkan entri ni. 

Jom kita tengok dulu kelebihan pencuci pinggan Sunlight yg sememangnya amat difemes dikalangan cecair pencuci pinggan manguk ni..


*Setiap botol Sunlight mempunyai kuasa menghilangkan minyak lebih daripada 100 limau.

*Hasilnya, kerja mencuci pinggan mangkuk boleh dimudahkan dengan usaha minima, prestasi maksima.
*Sunlight ingin membantu para ibu memudahkan kerja-kerja mencuci pinggan mangkuk supaya mereka dapat meluangkan lebih masa bersama keluarga mereka.

*Pada 2011, Sunlight telah mencipta rekod dalam Malaysia Book of Records bagi bilangan pinggan terbanyak dicuci dalam satu acara; di mana sebotol Sunlight bersaiz satu liter telah digunakan untuk mencuci 10,365 pinggan semasa acara ‘Kecoh Kenduri bersama Sunlight’.

Ok lah.. kita direct pada citer Kempen Ribuan Senyuman dengan Kuasa 100 Limau Sunlight ni ya.. Ada yg nak join K.Nor dpt stok sunlight percuma ni tak? Caranya mudah aje.. 


Penanda Sunlight
# Kempen ‘Ribuan Senyuman dengan kuasa 100 limau Sunlight’ juga menyebarkan lagi kuasa 100 limaunya kepada rakyat Malaysia lain dengan peraduan yang berlangsung dari Mei 1 hingga Ogos 31, 2012 seluruh negara.

# Dengan sebarang pembelian botol atau pek isian semula Sunlight di kedai-kedai runcit yang terpilih, pelanggan akan menerima penanda Sunlight yang boleh digantung di pagar rumah.

#Rumah-rumah yang dilihat menggantung penanda Sunlight ini akan berpeluang memenangi bekalan setahun Sunlight. 

# Mudah jer kan? All the best !





Insyaallah lepas ni akan ada satu lagi contest, special utk pengunjung SecubitGaram... Hadiahnya sangatlah menarik.. so jgn lepaskan peluang ni.. tungguuuuuuu .. ^___^

11 comments:

  1. Nak joinnnn...nk kna bli sunlight lah dulu yer..hehe ok...nnti sy gantung dpn pagar...mintak2 lori sublight lalu la situ :-)

    ReplyDelete
  2. Insyaallah,ada kelapangan nk join juga...
    WAH!bestnya dpt sunlight free,nak jugak2....

    ReplyDelete
  3. Selamat berjaya kepada yg join..rasanya yg duk area bandar jer berpeluang ni..mana laa lori sunlight nak lalu kat sini..sob sob.. *wat statement kesian..kakaka..
    nak gantung kat gate security kompom tak boleh la ni ek kak nor?hehe..heran jer security guard tengok kite gantung penanda sunlight karang..

    Hebat tu sampai cuci 10K pinggan tu sebotol.. ^_^
    TAHNIAH kak nor juga..hehe

    ReplyDelete
  4. alahai, alamaknya memamg tak dapatlah kita pasal kita duk apartmen.. mana ada pagar.. kalau gantung di pagar utama depan pok guard bolehke?? hihi

    nak jugakkkk

    ReplyDelete
  5. Ayo.yo......cam ner nie umah dlm kg. Dpt ke nak join nie....

    ReplyDelete
  6. nak gak sunlight free tu... nak gantung jugak tp ade ke lori sunglight tu nampak nnti... pagar rimbun dek pokok bunga!

    ReplyDelete
  7. nti nak cube,insyAllah
    basuh pinggan,keje rumah peberet pia ni :)

    ReplyDelete
  8. as salam k nor... bab pree2 ni laju je kite dtg jenguk tp tgk2 jd pengomen ke 10.hahaha rupenye ade yg lebih laju hikhikkk tahniah dpt stok pencuci sunlight percuma.wahh dah save sikit belanja dapur kat situ.eeeee nak jugaklah!

    ReplyDelete
  9. alaaaaaaaaaaaaaaa....... tak aci mcm ni... habis tu kalau rumah yang tak berpagar macam rumah saya tak dapek ler nak join...(sedangkan memang jenama sunlight ni la yg saya guna sejak dulu hingga kini) mana ada skuad yg nak jelajah rumah apartment dari pintu ke pintu... hmmmm....

    apa2pun.. tahniah buat kak nor.. betul tu.. 12 botol utk setahun.. cayalah kak!

    ReplyDelete
  10. perghhh jimat betul ye kak nor. 12 botol tu.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum..

    noor >> join noor, mana tau rezeki noor ada kang nanti :)

    myda >> slmt menjoin :)

    sue >> hhe kesian mek mukah ni ya. tak per la sue, beli jer pastu anggap tu la hadianya :)

    mekasih sue :)

    saleha >> takper.. cuba contest tu ya, kut2 ada rezeki menang kat situ

    salawati >> tak dapat nak nulun hehe

    k.rose >> jgn lupa cantas pokok tu dulu k.rose :)

    pia >> mekasih sudi join pia.. smoga ada rezeki pia nanti :)

    fiza >> hehe.. sapa tak mo benda free kan fiza :)

    mmg save gak la kalau dihitungkan harga satu kotak tu :)

    ratna >> sib baik dia offer free utk k.nor, kalau dia suruh akak gantung, mmg tak leh la gak sbb rumah flat mana ada pagar.. pagar utama nun ada la :)

    mekasih.. rezeki yg tak terduga dr Allah kan :)

    lina >> alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete