f Secubit Garam: BREAK TIME..

N3 Terkini

Wednesday, July 4, 2012

BREAK TIME..

ASSALAMUALAIKUM...

Maaf kepada pengunjung SecubitGaram.. dah banyak hari entri AROMA ke udara tapi tuan rumah tak ada entri baru utk disiarkan. Sebenarnya dah cuma nak buatkan satu entri kesinambungan dr perjalanan ke Jordan, dah pilih gambar2 yg nak dimuatkan dlm entri tp terpaksa kensel, dek kerja2 yg perlu dibereskan kat rumah alam nyata ni. Komen kat entri2 lepas pun masih banyak yg belum dibalas, maaf sgt2 ya.. Insyaallah akan dibalas bila ada kelapangan waktu..

Gambar pinjam dr pakcik google..

Bila dlm keadaan sibuk yg teramat ni, K.Nor terpaksa rehatkan SecubitGaram dari ke udara. Masih banyak lg entri Jalan2 @ Jordan yg masih belum sempat disiapkan (3 - 4 entri lagi lebih kurang). Insyaallah akan disambung bila K.Nor dah settle kerja2 pemindahan nanti dan bila dah settle hal kat sana..  Insyaallah juga akan menyusul satu entri tajaan dan contest ( lebih kurang spt GA) bila K.Nor on air balik nanti.. hehe.. saja la buat gimik dulu kan.. hehe yg pastinya semua ni akan menysul bila K.Nor kembali on air, insyaallah di minggu hadapan.. Hadiahnya sangat manarik bagi Geng Masak2.. ai pun jeles tau tp ai tak leh dpt hadiah tu huhu..

Ok lah.. nak sambung kerja2 yg perlu dibereskan nih.. Insyaallah kita berjumpa lagi di minggu hadapan ya... ^___^

11 comments:

  1. salam kenal. n singgah n follow sini

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum kak ;)

    rindu,waaa xsabar tgu akak update

    t.care

    ReplyDelete
  3. kak Nor..Selamat bercuti dan selamat berkemas2..heheee.. Jumpa di fb ya!

    ReplyDelete
  4. Aslmkum kak Nor cayang.
    X pa. . Cuti la puas2 dl ya. Lg pun anakanda tercinta kan baru ja sampai. Rindu kak nor kang sue seru ja kat fb. Heeeee

    ReplyDelete
  5. Jangan rehat lama2 yer K.nor... rindu nanti...

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti tp x dapat rehat2 ya.... pindah rumah baru n selamat berkemas2... jangan break lama2 tau!

    ReplyDelete
  7. Hi Kak Nor, take a good break and return with a bang. Peminat setia akak, myself...will wait! Hehehe...

    I've got Aroma just for you and Noorsha. 2 lovely ladies! :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    hai kak nor... saya datang lagi ni..nk ucapkan tima kasih.. sebab hari tu kak nor izinkan guna resepi tiramisu tu.. alhamdulillah..resepi tu memang mendapat sambutan.. wlaupun biz kecil kecilan aje. =)
    semoga kak nor makin murah rezeki hendaknya.. Amin. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. She is a kind-hearted and generous human being...;)

      Delete
  9. salam kak nor..ai right here waiting!!!

    ReplyDelete
  10. salam kenal kak nor...saya follow blog ni yer... byk resepi menarik kat sini...^__^

    ReplyDelete