f Secubit Garam: AIM BEK!! ^__^

N3 Terkini

Tuesday, July 17, 2012

AIM BEK!! ^__^

ASSALAMUALAIKUM...


ALHAMDULILLAH.. dapat kembali bersiaran lagi, setelah hampir 10 hari menyepikan diri. Terima kasih atas kunjungan dan sokongan yg diberikan walau tuan rumah duk sibuk mengemas, pack, moving, unpack dan mengemas tempat berteduh baru. Kalau dulu menjagi penduduk bandar K.Trg, kini dah jadi org kampung, luar dari bandar K.Trg..  Betul2 kampung ya.. (bg yg menjadi frens di fb pasti pernah tengok gambar2 suasana kampung yg pernah K.Nor post dari masa ke semasa, kan.. hehe.... di kelilingi padang nan luas (bekas bendang), kerbau, bangau, lembu, kambing dan angsa pun ada.. hehe.. termasuk mak nenek serangga spt cengkerik, belalang dan lain2.. Bila dah berpindah ni, problem yg paling utama yg menyebabkan lambat dapat online bila line tenet tak dapat disambungkan lagi. Akhirnya setelah berhari2 menunggu, tadi baru lah line dapat disambungkan kembali. Walaupun agak slow tak seperti masa di rumah lama dulu (4mb) skrg ni hanya dapat 1mg, tp bersyukur gak kan, dapat gaklah guna smula komputer, dapat kembali menghapdet dan dapat lah kembali blogwalking. Sepanjang tempoh bercuti baru2 ni, K.Nor langsung tak dapat BW.. semestinya banyak entri2 menarik kat blog teman2 yg dah K.Nor miss kan.. Insyaallah akan cuba utk BW dlm waktu terdekat..

JUMPA LAGI.... ^___^

16 comments:

  1. selamat kembali berblog dan BW maraton hihihihihi

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum kak
    i miss you!!wah mesti best pindah rumah baru,blh tanya kenapa pindah kak?hehe

    kita ade tag akak kat fb

    ReplyDelete
  3. WEWWIIT...RAYA NI MESTI BUAT RONDANG KORBA KAN KAK NOR.. YELER STOK KOBAU MELAMBAK TEPI RUMAH... EKEKEKE...POS SKET KAT ORG SINI EK..HAHA

    ReplyDelete
  4. rondang kobau.. bkn rondang korba..ahahhaha

    ReplyDelete
  5. welkambekkk kaknor.. hee... mentang2 la kak nor dah pindah dok umah suasana kampong... dia punya mmbekkk tu dah ropa kambeng... hehe... jgn mare kak nor.. gurau jer... ler kak.. akak pindah rumah rupanya.. seronoknya.. husband sy selalu ajak sy blk dok kg... sy ritu ada berlegar2 kat KT masa awal bulan julai.. teringat2 je kak nor tp masa tu takleh nak bersuka ria or jumpa sesapa sbb ada hal yg perlu diuruskan.. hehe.. now mak sy still ada kat KT lagi... sewa homestay kat sana.. maybe bln puasa nnt sy akan ke sana lagi... itupun kalau ada rezeki..

    ReplyDelete
  6. assalam nor..selamat berpindah kerumah baru..dan raya pun dirumah baru ye nor

    ReplyDelete
  7. as salam kak nor..lia baru tau kak nor pindah umah,mesti seronok dok kampung kan..nyaman jer suasana :) klu dah namanya pindah umah ni mesti sakit2 badan mengemas n memunggah brg2... (maklumlah lia kan isteri tentera...faham sgt lah keletihan pindah randah ni...)

    apapun semoga "secubit garam" akan kembali ceria dgn resepi menarik sempena ramadhan ni...

    ReplyDelete
  8. mas suka suasana gitu..
    tenanggg jerk kan kak nor..
    welcome back kak nor..

    ReplyDelete
  9. ehh...lupa nak tanya..
    tu jari sapeee tu...he3

    ReplyDelete
  10. welcome back kak nor...Liza pun berkenan tgk jari tu....ekekekekeke

    ReplyDelete
  11. kak nor..sukaknya u sudah bekkk!!mcm sunyi jek..kak nor tak de....selamt berpindah rumah...mokwo sukakan suasana di kampung!!!

    ReplyDelete
  12. Welcome back kak nor. Miss u. :)

    ReplyDelete
  13. welcome back. me menanti dengan penuh sabar.

    ReplyDelete
  14. salam. mekasih .. mekasih. tuan rumah dah balik, entri dah berhapdet tp nak reply komen jer yg liat hehe. mekasih sudih mengomen ya.. sayang semua ;..

    ReplyDelete