f Secubit Garam: Honeymoon??

N3 Terkini

Sunday, April 11, 2010

Honeymoon??

Salam buat semua ditengah2 malam buta ni..



Esok 12 Apr hingga 14 Apr (insyaallah.. mudah2an.. amin..) K.Nor akan ke Kuala Lumpur bersama Cik Abg.. berdua aje.. Anak2 sekolah, so kena tinggalkan dgn MIL dan SIL K.Nor aje. Sbb tu la K.Nor cakap honeymoon kat title tu.. hehe.. Tak caya ke? Memang ler honeymoon dgn Cik Abg ni tp kat IJN la.. dia dah kena admit ward esok. Dan insyaallah hari Selasa ni (lusa) doc akan jalankan proses angiogram keatas Cik Abg K.Nor ni. Doakan la semoga semuanya dipermudahkan dan selamat ya... Mudah2an tak perlu la menjalani pembedahan yg serius dan semoga semuanya dlm perlindungan Allah Taala...

Mana2 yg nak amik resipi tu silakan ya.. Ingatkan td nak buat n3 berjadual tp tak menjadi lak malam ni. So tak ada n3 lak utk 3 or 4 hari ni.. Sunyi la nampak gayanya rumah K.Nor kan.. :(

Semoga berjumpa lagi...

22 comments:

  1. Salam Nor...apa yang ct harapkan dan doakan semoga hubby nor selamat dan dipermudahkan dalam proses angiogram. Selamat berhoneymoon juga ya..hehe

    ReplyDelete
  2. insya'allah kak nor..lieya doakan smoga semuanyer akan dipermudahkan olehNya...amin...selamat b'honeymoon yer kak...;)

    ReplyDelete
  3. salam kak nor,
    Moga segalanya berjalan ngan lancar ya.

    ReplyDelete
  4. Salam Nor,
    Semoga hubby cepat sembuh ya.

    ReplyDelete
  5. Insya'allah Kak Nor, kita doakan yang terbaik. Semoga cepat sembuh, Insya'allah.

    ReplyDelete
  6. kak nor,..semoga hubby kak nor cepat sembuh dan semuanya lancar. kak nor n hubby banyakkan sabar..saya doakan jugeee

    ReplyDelete
  7. salam nor..semuga segala2nya dipermudahkan Allah dan selamat dalam pjalanan..

    ReplyDelete
  8. Insyaallah semoga sumenya baik.....aminnn

    ReplyDelete
  9. have a safe journey and semuga dipermudahkan semuanya..insyaallah..

    ReplyDelete
  10. Salam Nor, kena bwk cik abang untuk check up lagi ya...harap semuanya baik2 saja Ummi doakan...dan kesihatan En.Zul pun semakin baik hendaknya...Nor, banyak2kan bersabar la yea...Harap2 dapat result yang memberangsangkan jgk..

    ReplyDelete
  11. semoga dipermudahkan Allah segala urusan kak Nor sekeluarga.Amin...

    kak, mohon izin nak c&p resipi kek cekelat pisang.tq

    ReplyDelete
  12. salam Nor..oo ada kat kay ell ker..semuga suami kamu tak ada apa-apa..

    ReplyDelete
  13. Nor, Ummi pun agak terkejut bila YM sekejap smlam Nor bgtau yang Zul kena jalani operation nih...Harap2 operation berjalan lancar dan berjaya. Nor, banyak2kan bersabar yea...

    ReplyDelete
  14. salam kak nor...semoga segalanya berjalan dengan baik...dan semoga suami kak nor cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  15. salam nor ..semoga semuanya dipermudahkan oleh Nya ..amin ..

    ReplyDelete
  16. salam akak...

    semoga dipermudahkan dan sihat...insyaALLAH

    ReplyDelete
  17. Salam Nor...moga Hubby cepat sembuh....dapat tahu masa gi blog kak Ina....

    ReplyDelete
  18. Salam Nor,
    Along pun turut doakan untuk Nor & suami. Semuga suami Nor cepat sembuh, insyallah. Abang Along pernah juga bypass 13 thn sudah, insyallah ok sampai sekarang. Banyakkan bersabar & jgn lupa jaga kesihatan Nor sendiri tau. Take care...mmmuah!

    ReplyDelete
  19. Jom layan E Series...(tgh berangan nih..hehe) ^_^'

    ReplyDelete
  20. w'salam...

    amiin.. ya rabbal alamin...

    mekasih buat semua ya.. hanya tuhan aje yg dpt membalas budi baik kalian.. tiada yg sebaik2 pemberian melainkan doa2 ikhlas yg dipanjatkan.. semoga kita semua dlm lindungan dan limpah rahmat dr Allah.. amiin..

    mmmmuah balik utk along :)

    ReplyDelete
  21. Hey,
    insya'allah kak nor..lieya doakan smoga semuanyer akan dipermudahkan olehNya...amin...selamat b'honeymoon yer kak...;)

    Quran

    ReplyDelete
  22. nilesh >> amiin... mekasih ya..

    ReplyDelete