f Secubit Garam: Lagi2 SMECC :)

N3 Terkini

Sunday, June 3, 2012

Lagi2 SMECC :)

ASSALAMUALAIKUM...


SMECC.. Super Moist Eggless Chocolate Cake.. resipi kek coklat tanpa telur yg terbaik.. resipi dari Dayang Jack yg skrg sedang balik bercuti bersama keluarga di kampung halaman.. :)


Kalau nak resipi sila klik SINI ya.. Jom cuci mata dgn entri ulang tayang ni.. Tq Dayang utk resipi yg mabeles ni :)


11 comments:

  1. kiter pon suka resepi kak.dayang nih... tp kdg tuh dtg angin kus kus tak berapa nak menjadi.. eeee nyampah tul.. klu wat satu adunan jadi.. bila buat dua adunan (konon tamak haloba) frust tak jadik! tuh tanda2 awal monopos memasak! hahahahaha

    ReplyDelete
  2. salam kak nor..
    sama cam atie, buat 2 adunan sekaligus konfem xjadik.nape ye?

    ReplyDelete
  3. saya pun buat jugak hari ni...baru masak...adik nak makan...hihi

    ReplyDelete
  4. as salam kak nor..bestnya tgk SMECC akak ni..nak cubalah bila2 free..minta halalkan resepi ye.. :)
    kak nor..dulu sy selalu jadi silent follower akak sblm ada blog sendiri..byk menu akak sy cuba & menjadi..alhamdulilah..skrg dah ada blog sendiri (masih baru & "baby") lagilah bertambah2 teruja nak folo resepi2 akak..harap dpt beri tunjuk ajar.. :)

    ReplyDelete
  5. assalam kaknor..cumilnya wat size kecik2 camni senang nk ngap n nmpk cute..
    Hmm..bila nk menerai ni?angin membaking kureng arr kaknor..hembus mai sket 'R' kaknor tu

    ReplyDelete
  6. salam kak nor

    antara resepi kegemaran tina hehe, dan selalu suggest ke kengkawan try resepi ni, sebab senang sangat nak buat kan

    ReplyDelete
  7. fav fnf pun suka kek smacc...asal buat je tak sempat amek gambar mesti habis dulu...ngeee

    ReplyDelete
  8. As'Kum Kak Nor.. wahh sedap nampaknya ni.. nanti kalau telur dah habis kat rumah ni sha nak trylah..:))

    ReplyDelete
  9. Rahel pun suka guna resepi kek coklat Kak DJ ni..memang terbaek la..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..

    hana >> haha.. pestaim ku dengar menopos memasak.. ada ke ek.. ke alasan jer tu sbb males nak masak hehehe.. k.nor tak pernah buat 1 adunan la ina, selalu 2 adunan . pernah buat sampai 4 adunan tp 2x mix la.. alhamdulillah ok jer :)

    atie >> w'salam.. tak pasti la atie.. k.nor mmg selalu buat 2 adunan sekali gus. tak pernah lg buat 1 adunan sbb 1 adunan tu dpt sikit/kek kecik ker.. mungkin atie terlebih mix kut?

    siti aisyah >> mmg sedap dan mudah dibuat kan :)

    lesung batu >> w'salam.. alhamdulillah.. mekasih.. slmt menjadi blogger dan semoga terus maju dlm bidang ni ya... :)

    lina >> w'salam.. apasal mood membaking tak ada.. tertinggal kat tempat gi jalan2 makan angin ke? hehe

    tak pandai la nak hembus, kang tempias hujan :)

    tina >> w'salam.. betul tu.. k.nor pun selalu suggest pd org lain resipi yg mudah dan sedap ni..

    faa >> alhamdulillah.. mmg sedap :)

    fnf >> cuba buat 2 adunan, pasti ada yg sempat posing :)

    sha >> haha.. gerenti tak pernah abis telur kat rumah sha tu, sbb sha selalu masak2 kan, so stok telur sentiasa di topup :)

    rahel >> betul tu rahel.. mmg terbaik :)

    ReplyDelete