f Secubit Garam: TEMAPAHAN SEKITAR SYAWAL

N3 Terkini

Monday, September 9, 2013

TEMAPAHAN SEKITAR SYAWAL

ASSALAMUALAIKUM...

Sekian lama terperam, gambar2 dari beberapa tempahan yg K.Nor terima sekitar Syawal baru2 ni. Bukan niat utk menunjuk2 (K.Nor mmg maklum K.Nor tak mahir bab baking dan deko2 nih.. segan nak tunjuk wehhh) tp utk dijadikan rujukan di lain waktu.. Kurang kerajinan betul nak mengedit gambo dan mengupload ke blog skrg nih.. Makin lemau dan terus lemau.. Kukis kalau lemau, boleh jer kita perangat semula dlm oven kan.. Nih mood blogging.. ermmmm..... Tak tau la.. harap jgn padam terus sudahhh :)

Terima kasih banyak2 kepada mereka yg telah menempah, harap halalkan mana yg terlebih dan terkurang. Semoga apa yg K.Nor hasilkan tu memenuhi selera ya..

RV Cake .. ditempah oleh Aida Suhana

Kek Lapis Kukus Cream Cheese .. ditempah oleh Ani

Marble Slice Cheese Cake, juga by Ani

Kek Kastard Pandan (2 bj), mekasih Dr.. (kawan Along)

Puding Karamel Idaman... ditempah oleh Muhaiza Kuantan

Triffle Istimewa (2) juga ditempah Muhaiza.. Mekasih

RV Cake, ditempah oleh Dr Syukri

Rainbow Cake, ditempah oleh Norma Arifah

Boleh hubungi K.Nor di k.nor67@gmail.com ya.. TQ


17 comments:

  1. tahniah kak.
    moga terus suksesss yerkk..
    makin mengancamm deko2 akak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. amiin.. mekasih mas.. deko org baru nak merangkak ni mas.. smoga mask juga terus sukses ya :)

      Delete
  2. Salam Kak Nor,
    Cantikk dan kemas jer deconya..suka..suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam ina.. alhamdulillah.. mekasih.. kalau tengok life, tak la cantik sgt kut :)

      Delete
  3. Assalam k.nor,
    Terliur tgk kek-kek.

    Insyaallah nanti nak menempah kek juga ngan k.nor. Sebabnya, nak kenal ngan k.nor. Dah lama duk follow blog ni, jenguk bermacam2 resepi sedap2, nak plak beramah mesra ngan tuannya. hehe...

    Su,
    K.Trg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam su..
      insyaallah.. boleh aje.. wahh kalau nak kenal tukang buat kek, tak leh la.. sbb si tukang buat tu low profile orgnya.. hehe

      Delete
  4. salam knor,
    ok deco kak nor tu. walaupun simple nampak kemas

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam hanim.. k.nor mmg reti buat yg simple aje.. gini la hasilnya org tka pernah gi kelas deko.. yg reti buat pun yg simple2 jer :)

      Delete
  5. syabas kak nor.. makin laju terima tempahan.. tumpang seronok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. rezeki dr Allah ratna.. :)

      Delete
  6. Assalamualaikum k.nor..cantik deko-deko tu.terbaekk...moga terus suksess yer...

    ReplyDelete
  7. salam kak nor...saya berkenan dengan kek dalam pic no 1 tuu..kemas, simple dan nampa elegant sangat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. jgn puji lebih2 che mat, nanti kembang tak hengat donia.. hehe.. apapun mekasih.. pencetus semangat nih :)

      Delete
  8. Suma cantik2 belaka...
    RVC paling berkenan di hati cantik sangattt

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih lina ya... masih jauh nak dibandingkan dgn deko org lain yg jauh lebih cantik :)

      Delete