f Secubit Garam: SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, 2013

N3 Terkini

Sunday, August 11, 2013

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, 2013

ASSALAMUALAIKUM...

Kad raya yg terlewat, tuan rumah bz, tukand design kad pun bz.. bila bz yg berdouble triple ni.. tak dpt ler nak buat seawal kebiasaan.. apapun, better late than never kan.. ^___^


Buat semua pengunjung SecubitGaram, baru atau lama, pengomen atau silent reader, follower maupun bukan.. K.Nor dan seisi keluarga, mengucapkan SELAMAT HARI RAYA, Maaf Zahir dan Batin.. maaf atas segala kekurangan dan khilafan yg dilakukan selama ni, antara sedar maupun di luar kesedaran K.Nor ya..  


23 comments:

  1. Selamat Hari Raya untuk Kak Nor dan keluarga ya. Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  2. salam
    selamat hari raya buat kak nor sekeluarga....maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya K.Nor...Maaf Zahir dan batin

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya eidulfitri nor..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  5. Nor, Selamat Hari Raya kepada Nor sekeluarga! Anok comey-comey belaka!

    ReplyDelete
  6. salam akak...

    esok adalah harapan, sekarang adalah kenyataan, kemarin adalah kenangan,yang tak luput dari khilaf dan kesalahan ...ketika tangan tak mampu berjabat,kaki tak dapat melangkah, hanya hati yang mampu berbisik...Taqobbal allahu minna wa minkum...salam aidilfitri ^_~

    **moge sihat**

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya aidilfitri buat k.nor sekeluarga :D

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya kak nor and family. Enjoy ur holidays

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya kak nor..cantiknya kaler hitam sedondon :D

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya Kak Nor, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin dari MaDiHaA buat kak Nor sekeluarga..

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya buat kak nor n famili

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya Nor cayang & keluarga, maaf zahir n batin...

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat K.Nor sekeluarga..
    cantik sedondon berbaju hitam....

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. salam aidilfitri jugak dari kak Noor utk Nor ya sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Raya Kak Nor..suka tgk gambar raya family kak Nor ni..

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya buat puan ros, ady, nazrah, kak erna, liza, yati, hajar, amie, ratna, liza, gee, zee, yatie, adilah, k.noor dan sally juga semua pengunjung SG ya.. maaf zahir dan batin.. :)

    maaf ya, tuan rumah masih kurang sihat.. tak dpt nak reply satu2 komen :)

    ReplyDelete
  19. salam idil fitei k.Nor...sedondon kita ye..black is beautiful kan!

    ReplyDelete
  20. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Kak Nor, cantik sedondon.

    ReplyDelete