f Secubit Garam: My 21st Annivesary - 31 Mac 2009

N3 Terkini

Tuesday, March 31, 2009

My 21st Annivesary - 31 Mac 2009

Hari ni genap lah usia perkahwinan K.Nor dgn cik abg yg ke 21.. alhamdulillah, segala puji ku panjatkan pd Tuhan yg maha Esa atas kurniaNya.. ditemukan jodoh dgn seorang yg amat penyabar, bertanggungjawab dan amat memahami dlm menempuh arus kehidupan bersama.. Juga rasa syukur padaNya kerana dikurniakan 4 mutiara hati yg menjadi penawar dan penyeri rumahtangga.. semoga Allah memanjangkan jodoh kami berdua hingga ke akhir hayat dgn diberikan kesihatan yg baik utk terus menjadi ibu/ayah pada anak2 tersayang... amiinn...


Ni la hasil tangan k.nor yg pertama bermain dgn fondant.. khas utk anni. yg ke 21 ni.. tak smooth sgt, tp ok laa utk 1st timer kan..


Yang ni pulak pulut kuning dgn gulai daging.. buat lebih skit arini , bagi2 kat jiran2.. tanda kesyukuran..

5 comments:

  1. waaah cantiknya..good job, kak nor..
    za ni sejak 2 minggu lepas berangan nak uli sugar paste..semua dah ready..tunggu nak uli aje tp semangat ku putus ditengah jalan..za anggap posting kak nor ni sebagai pembakar semangat..moga2 terulilah sugar paste malam ni jugak!! ehehehehe

    selamat menyambut ulangtahun ya kak nor :D semoga bahagia selalu

    zaliana

    ReplyDelete
  2. salam.....Kak Nooooorrrr......Cantiknya fondant cake tu....Simple tapi menawan....

    Walau sedikit terlambat...Saya ucapkan happy annyersary buat Kak Nor dan Cik Abang

    ReplyDelete
  3. >> Za, amin...
    ermm...dah terbakar belum? nak tengok hasil dia nih.. hehe

    >> Nenie, tq2.. rasanya banyak lg kena praktikkan utk mendapat hasil yg lebih baik lg.. thanks for the wish ya..

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Nor. Still tak terlalu lewat untuk ucapkan HAPPY 21ST. ANNIVERSARY. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.....amin!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. aminnnn...
    thanks ita..

    ReplyDelete